Skip to main content
Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Πώς δημιουργώ λογαριασμούς και πακέτα φιλοξενίας μέσα στο Reseller(cPanel)?

Video Tutorial

Δημιουργία πακέτου

Αρχικά θα συνδεθείς στον λογαριασμό cPanel και θα επιλέξεις το WebHost Manager από την κατηγορία Advanced.

Πλήκτρο WebHost Manager.

Αυτή την στιγμή είσαι μέσα στο Web Host Manager. Για να δημιουργήσεις ένα πακέτο, θα πρέπει από την αριστερή στήλη, στην κατηγορία Packages να επιλέξεις το Add a Package. Έάν δεν μπορείς να βρεις την επιλογή μπορείς να την πληκτρολογήσεις στην επάνω μπάρα αναζήτησης.

Επιλογή Add a Package.

Χαρακτηριστικά πακέτου

Στην σχετική σελίδα, μπορείς να δηλώσεις τα χαρακτηριστικά που επιθυμείς να δώσεις στο πακέτο. Τα κύρια που θα πρέπει να δηλώσεις είναι το όνομα του πακέτου(Package Name), ο χώρος του δίσκου(Disk Space Quota (MB)) καθώς και το Monthly Bandwidth Limit (MB). Παράλληλα, μπορείς να παραμετροποιήσεις ανάλογα και τις λοιπές επιλογές. Τέλος πάτα το πλήκτρο Add στο κάτω μέρος της σελίδας.

Συμπλήρωση πεδίων για δημιουργία πακέτου.

Το πακέτο μας έχει δημιουργηθεί.

Δημιουργία λογαριασμού

Οπότε τώρα μπορείς να προχωρήσεις σε δημιουργία λογαριασμού, από την αριστερή στήλη, στην κατηγορία Account Functions επιλέγεις Create a New Account.

Επιλογή Create a New Account.

Στοιχεία λογαριασμού

Αυτή την στιγμή θα πρέπει να δηλώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού στην καρτέλα Domain Information. Στην καρτέλα Package επιλέγεις το πακέτο που δημιουργήσες στο παραπάνω βήμα. Αφού συμπληρώσεις τα πεδία, πάτα στο κάτω μέρος της σελίδας το πλήκτρο Create.

Πεδία συμπλήρωσης για δημιουργία λογαριασμού.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα εμφανιστεί μήνημα ότι ο λογαριασμός έχει ολοκληρωθεί.

Λίστα λογαριασμών

Για να δεις το σύνολο των λογαριασμών σου μπορείς από την αριστερή στήλη Account Information να επιλέξεις το List Accounts.

Επιλογή List Accounts.

Σε αυτή την σελίδα, μπορείς να δεις τους λογαριασμούς που έχεις στο Reseller πακέτο. Με το εικονίδιο του cPanel δίπλα από τον κάθε λογαριασμό, μπορείς να συνδεθείς σε αυτό. Στα δεξιά επίσης, υπάρχουν κάποιες επιπλέον πληροφορίες του λογαριασμού. Τέλος εάν πατήσεις το + δίπλα από το Domain, θα σου εμφανιστούν επιλογές για γρήγορες ενέργειες, όπως αλλαγή κωδικού, αλλαγή email επικοινωνίας, καθώς και πλήκτρο για την αλλαγή πακέτου και διαγραφή λογαριασμού.

Γρήγορες επιλογές λογαριασμού.

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Τεχνική Υποστήριξη

Κάλεσε μας

Φόρμα επικοινωνίας