Skip to main content
Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Πώς θα ανεβάσω αρχεία στο πακέτο φιλοξενίας μου μέσω του Plesk;

Ξεκινάμε!

  1. FIle Manager.

    Σε πρώτο επίπεδο, θα συνδεθείς στο Plesk μας και θα επιλέξεις τo File Manager.

    Επιλογή File Manager.
  2. Επιλογή φακέλου.

    Στην συνέχεια, πλοηγείσαι στον φάκελο που επιθυμεις να ανέβεις το αρχείο σου. Ενδεικτικά, θα το ανεβάσω στον φάκελο httpdocs.

    Επιλογή φακέλου που θα ανεβάσουμε το αρχείο.
  3. Ανέβασμα αρχείου.

    Αφού μεταφερθείς στον επιθυμητό φάκελο, θα επιλέξεις το μπλε πλήκτρο + και στην συνέχεια το Upload File (ή το Upload Directory εάν επιθυμείς να ανεβάσεις φάκελο).

    Επιλογή πλήκτρου + και Upload File.
  4. Επιλογή αρχείων.

    Με την παραπάνω επιλογή, σου ανοίγει την διαχείριση αρχείων του τοπικού σου υπολογιστή. Επιλέγεις το αρχείο που επιθυμείς να ανεβάσεις. Ενδεικτικά, θα ανεβάσω ένα αρχείο νέας εγκατάστασης WordPress.

    Επιλογή αρχείου από τοπικό υπολογιστή.
  5. Εμφάνιση εξέλιξης αποστολής και ολοκλήρωση.

    Αφού επιλέξεις το αρχείο, εμφανίζεται ένα popup παράθυρο που σε ενημερώνει για την εξέλιξη της εργασίας. Η ταχύτητα της τοπικής σου σύνδεσης στο internet, είναι καθοριστική για τον χρόνο που θα χρειαστεί για να ανέβει το αρχείο σου. Αφού ολοκληρωθεί, θα το δούμε μεσα στον σχετικό φάκελο.

    Μπάρα φόρτωσης αρχείου.
  6. Εναλλακτική επιλογή μέσω FTP.

    Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η σχετική επιλογή είναι βέλτιστη για ανέβασμα αρχείων μικρού όγκου. Επιπρόσθετα, εάν επιθυμούμε να προχωρήσουμε σε ανέβασμα πολλαπλών αρχείων ή αρχείων με μεγάλο όγκο, είναι προτιμότερο, η διαδικασία να γίνει μέσω του πρωτοκόλλου FTP. Μπορείτε να δείτε τον σχετικό οδηγό για δημιουργία λογαριασμού FTP, από το σχετικό άρθρο.

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Τεχνική Υποστήριξη

Κάλεσε μας

Φόρμα επικοινωνίας