Skip to main content
Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Πώς θα κάνω αναβάθμιση του πακέτου φιλοξενίας μου;

Γενικές πληροφορίες

Για αρχή, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η αναβάθμιση, αυτοματοποιημένα, μπορεί να γίνει μόνο μεταξύ πακέτων που βρίσκονται στον ίδιο διακομιστή.

Ενδεικτικά, τα Shared Hosting πακέτα φιλοξενίας (Basic, Bronze, Silver, Unlimited) και τα Reseller Hosting (Reseller Bronze, Reseller Silver, Reseller Gold, Reseller Platinum) βρίσκονται στους ίδιους διακομιστές. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα, τα πακέτα φιλοξενίας Semi Dedicated Hosting (Gold, Platinum, Diamond) βρίσκονται σε διαφορετικούς διακομιστές.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να μεταβείς μεταξύ των παραπάνω κατηγοριών (π.χ. από Silver shared hosting σε Semi dedicated Platinum hosting), θα πρέπει να γίνει χειροκίνητη μεταφορά της ιστοσελίδας σου.

Σημείωση

Για την παραπάνω εργασία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα μέσω email στο helpdesk@pointer.gr, ή από την εφαρμογή μας από εδώ.

Αναβάθμισης πακέτου φιλοξενίας

  1. Σύνδεση στην pointer.gr

    Αρχικά,θα συνδεθείς στον λογαριασμό σου στην pointer.gr . Μπορείς να συνδεθείς στον λογαριασμό σου στην pointer.gr (από το πάνω δεξιά πλήκτρο Σύνδεση ή από εδώ και επιλέγεις το Web Hosting.

    Επιλογή Web Hosting.
  2. Επιλογή πακέτου

    Στην συνέχεια επιλέγεις το όνομα του πακέτου φιλοξενίας που επιθυμείς να αναβαθμίσεις. Ενδεικτικά, για τον σχετικό οδηγό, θα επιλέξω το domainmou.gr.

    Επιλογή ονόματος πακέτου φιλοξενίας.
  3. Επιλογή Upgrade

    1. Εφόσον έχεις επιλέξει το πακέτο , θα σου ανοίξει επιλογές για το πακέτο φιλοξενίας. Η επιλογή με την οποία θα προχωρήσεις είναι η Upgrade.
    2. Με την σχετική επιλογή, ανοίγει το παράθυρο με τις επιλογές που έχεις για αναβάθμιση.
    3. Επιλέγεις το πακέτο που επιθυμείς να μεταβείς και από το drop down menu, επιλέγεις την διάρκεια. Με την σχετική ενέργεια, πληρώνεις μόνο την οικονομική διαφορά.
    4. Αφού ολοκληρώσεις τα παραπάνω, πάτα το πλήκτρο Επόμενο.
    Choose Upgrade, upgrade package and duration.
  4. Eπιλογή τρόπου πληρωμής

    Τέλος, θα προχωρήσεις σε επιλογή τρόπου πληρωμής και στην συνέχεια σε εξόφληση , μέσω των οδηγιών που θα σου παρέχει.

    Επιλογή τρόπου πληρωμής.

Σημείωση

Η αναβάθμιση είναι αυτοματοποιημένη εργασία. Συνεπώς, κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής μας, θα προχωρήσει και η αναβάθμιση του πακέτου φιλοξενίας μας.

Υποβάθμιση πακέτου φιλοξενίας

Παράλληλα, με αντίστοιχο τρόπο μπορείς να προχωρήσεις και σε υποβάθμιση του πακέτου φιλοξενίας σου από το πλήκτρο Downgrade.

Εργασία υποβάθμισης πακέτου φιλοξενίας.

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Τεχνική Υποστήριξη

Κάλεσε μας

Φόρμα επικοινωνίας