Skip to main content
Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Πώς θα συνδέσω το email μου στην εφαρμογή του Gmail (mobile);

Για την σχετική σύνδεση, θα πρέπει να έχεις προχωρήσεις σε δημιουργία λογαριασμού email . Μπορείς να δεις τον οδηγό για δημιουργία λογαριασμού email σε cPanel, από εδώ και μέσω Plesk, από εδώ.

Ρύθμιση νέου λογαριασμού.

Ρύθμιση

  1. Επιλογή Λογαριασμού

    Αφού ανοίξεις την εφαρμογή, θα πατήσεις την εικόνα στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης .

    Επιλογή εικόνας.
  2. Προσθήκη άλλου λογαριασμού

    Στην συνέχεια θα επιλέξεις το “Προσθήκη άλλου λογαριασμού”.

    Επιλογή προσθήκης άλλου λογαριασμού.
  3. Επιλογή Άλλος

    Βλέπουμε κάποιες επιλογές για την ρύθμιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε μεγάλους παρόχους. Καθώς ο Mail Server δεν είναι κανένας από τις επιλογές που εμφανίζει, θα επιλέξεις το “Άλλος”.

    Επιλογή "Άλλος".
  4. Προσθήκη διεύθυνσης email

    Στην συνέχεια εμφανίζεται το πεδίο “Προσθήκη διεύθυνσης email”, όπου θα εισάγεις τον λογαριασμό email σου. Ενδεικτικά, για το οδηγό, θα προσθέσω το admin@domainmou.gr.

    Εισαγωγή λογαριασμού email.
  5. Επιλογή πρωτοκόλλου

    Παράλληλα, θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα πρωτόκολλα IMAP και POP3. Εάν επιλέξεις το POP3, τα εισερχόμενα μηνύματα , θα αποθηκεύονται τοπικά στο κινητό. Εναλλακτικά ,με το πρωτόκολλο IMAP, τα μηνύματα θα παραμένουν στον διακομιστή. Για τον συγκεκριμένο οδηγό, επιλέγω το IMAP.

    Επιλογή πρωτοκόλλου IMAP.
  6. Επιλογή κωδικού

    Στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να προσθέσεις τον κωδικό του λογαριασμού email στο σχετικό πεδίο.

    Εισαγωγή κωδικού του email στο πεδίο.
  7. Επιλογή διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας

    Αφού προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, σε παράθεση θα δεις τις ρυθμίσεις εισερχομένων που έχεις δηλώσει. Το πεδίο διακομιστής, θα είναι προσυμπληρωμένο το Domain Name σου. Μπορείς να το αφήσεις ως έχει, καθώς απαντάει από την IP του Mail Server μας.

    Ρυθμίσεις διακομιστή εισερχομένων.
  8. Επιλογή διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας

    Εκτός από την εισερχόμενη αλληλογραφία, στην συνέχεια παραθέτει και τις ρυθμίσεις για τον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας. Οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες με την εισερχόμενη, καθώς είναι ο ίδιος διακομιστής. Συνεπώς δεν προχωράς σε κάποια αλλαγή.

    Ρυθμίσεις διακομιστή εξερχομένων.
  9. Επιλογές λογαριασμού

    Τέλος, παραθέτει τις επιλογές λογαριασμού. Μπορείς να συμπληρώσεις κάθε πότε επιθυμείς να συγχρονίζει τα μηνύματα. Παράλληλα, μπορείς να παραμετροποιήσεις και τις κάτω επιλογές.

    Επιλογές λογαριασμού.

Επιβεβαίωση εισαγωγής λογαριασμού email.

  1. Επιλογή ονόματος

    Εάν έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία τα παραπάνω βήματα, θα σε ενημερώσει ότι ο λογαριασμός έχει ρυθμιστεί. Στην παρούσα φάση, μπορείς να δηλώσεις εάν επιθυμείς και το όνομα που θα εμφανίζεται στα απεσταλμένα μηνύματα. Για τον σχετικό οδηγό έχω δηλώσει το όνομα Admin.

    Ολοκλήρωση σύνδεσης και επιλογή ονόματος.
  2. Ολοκλήρωση σύνδεσης

    Ο λογαριασμός email, έχει συνδεθεί σε κανονικά πλαίσια. Αυτή την στιγμή, μπορείς να στείλεις και να λάβεις emails, από τον λογαριασμό σου (π.χ. admin@domainmou.gr), μέσα από την εφαρμογή του Gmail.

    Εισερχόμενα λογαριασμού email.

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Τεχνική Υποστήριξη

Κάλεσε μας

Φόρμα επικοινωνίας