Ανερχόμενα plugins για wordpress

Η σελίδα  για plugins του WordPress.org διαθέτει τα πιο δημοφιλή , υψηλής βαθμολογίας και πρόσφατα ενημερωμένων plugins .
Παρακάτω σας παραθέτω τα ανερχόμενα  plugins που δεν είναι ακόμη αρκετά δημοφιλή , αλλά  τείνουν να γίνουν με βάση τις τρέχουσες λήψεις και βαθμολογίες.


 

PlusCaptcha

wordpress-pluscaptchaο PlusCaptcha με “blind strip” (τεχνολογία από την  PlusCaptcha),προσφέρει μεγάλη προστασία από τα κακόβουλα bots,αλλά ταυτόχρονα δίνει ευκολία στη χρήση του καθως δεν περιέχει χρώματα,γράμματα και αριθμους που δυσκολεύουν τον χρήστη,αλλά για παράδειγμα εικόνες που πρέπει να περιστρέψεις τον κύκλο για να ταιριάξει στο σχήμα,ή ακόμα και παζλ εικόνων κ.α .Είναι συμβατό σχεδόν με όλους τους browsers.


Creative Image Slider

wordpress-creative-image-sliderTo Creative Image Slider(Creative Solutions),είναι ένα slider βασισμένο στο Jquery,με πολλά είδη εφέ όπως οριζόντιο scrolling,δημιουργικά Popup,τοποθέτηση slider οπουδήποτε στην σελίδα και πολλά άλλα.Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και επίσης χρησιμοποείται σε πάνω από 4500 site.


 

CoursePress

wordpress-coursepressTo CoursePress (wpmudev) μετατρέπει το wordpress site σας σε μια online πλατφόρμα εκπαίδευσης.Μαθήματα με πληρωμή ή χωρίς,δημιουργία τεστ,περιοχές συζητήσεων,περιεχόμενο βίντεο και πολλά άλλα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του CoursePress το οποίο βρίσκεται και στην έκδοση Pro στην οποία προστίθενται ακόμα πιο πλούσιο μενου  χαρακτηριστικών.


 

qTranslate Plus

wordpress-qtranslate

Το qTranslatePlus(PapaSalvatoreMirko) προσθέτει διαχείριση και μετάφραση περιεχομένου σε πάρα πολλές γλώσσες με δυνατότητα να προσθέτουμε και άλλες. Είναι φιλικό με το SEO και είναι πολύ εύκολο στην χρήση.Δυο κλικ αρκούν για την αλλαγή γλώσσας.


 

Wp Shop

wordpress-shopTo Wp Shop(www.wp-shop.ru) είναι ένα δωρεάν plugin για online καταστήματα, με πολλούς μεθόδους πληρωμής(WebMoney,YandexMoney,RobboKassa,Qiwi,WalletOne,Visa,MasterCard,Paypal κλπ) και παράδοσης. Το συστημα προσθήκης προιόντων βασίζεται στα post(κάθε προιόν είναι ένα post με το κουμπί buy,την τιμή κ.α.

 

 

 

 

 

 


 

Wp Instagram-Best Instagram Feeds

wordpress-instagramTo Wp Instagram-Best Instagram Feeds(Tech Banker) αυξάνει τους χρήστες που  σας παρακολουθούν,τροφοδοτώντας φωτογραφίες και βίντεο από το instagram, χωρίς να χρειάζεται να τις ανεβάσεις.
Απλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όσες φορές θέλεις στην σελίδα σου και αυτό θα προβάλει το περιεχόμενο  σου.


 

LessButton Social Sharing and Statistics

wordpress-lessbuttonsTo lessbuttons(Chris Clark),είναι ένα plugin το οποίο εμφανίζει αυτόματα στους συνδεδεμένους χρήστες τα κουμπιά δικτύωσης(facebook,twitter,reddit και πάνω από 100 άλλα),σε καλή ανάλυση και σε οποιοδήποτε μέρος της σελίδας θέλεις.

 


 

Limit Attempts

wordpress-limitTo LimitAttempts (BestWebSoft) είναι ένα σύστημα ελέγχου της σύνδεσης των χρηστών το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να προσθέτει στην blacklist ένα χρήστη ή την IP του μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες. Επίσης  υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας whitelist για τους χρήστες που επιτρέπονται να συνδέονται.


 

MailMunch

wordpress-mailmunchΤο mailmunch(MailMunch) αποτελεί την ιδανική επιλογή αν θέλετε να δημιουργήσετε  μια λίστα από subscribers οι οποίοι θα ενημερώνονται για τα νέα post. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται τους χρήστες σας σε πολύ μεγάλο ποσοστό, καθώς η επισκεψιμότητα δεν γίνεται για μια φορά αλλά με αυτό το plugin έχει μακροπρόθεσμο στόχο βελτίωσης του site.


 

Wp Clean Up Optimiser

wordpress-optimiserΚάθε φορά που κάνεις ένα ποστ ή κάποια διόρθωση,το wordpress δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας τους και σε συνδυασμό με τα σπαμ η τα αχρησιμοποίητα ποστ που ίσως υπάρχουν, μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλος όγκος και περιττά δεδομένα στη βάση δεδομένων.To cleanup optimizer(Tech Banker),αναλαμβάνει την βελτίωση της βάσης σας  χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε εντολές και σύνταξη της βάσης δεδομένων.Απλά με λίγα κλικ!

 

Share it!