.ΕU Web Awards 2020: Φέτος να είσαι εσύ ο νικητής!

Μία όμορφη ιδέα που έγινε πλέον θεσμός. Έχουν ήδη περάσει 6 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση των EU βραβείων και φέτος έρχονται πιο δυναμικά από ποτέ.
Αρχικά αν δε γνωρίζεις τι είναι τα .eu Web Awards είναι ένας online διαγωνισμός όπου το μητρώο κατάληξης .eu (EURid) μοιράζει τίτλους στα καλύτερα websites με καταλήξεις .eu, .ευ και .ею

Γιατί να συμμετάσχεις

Πέρα από τα πολύ εντυπωσιακά έπαθλα που θα αναλύσουμε παρακάτω, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να συμμετέχεις με το site σου στο διαγωνισμό:

  1. Είναι δωρεάν: Δεν έχει έξοδα συμμετοχής ενώ για την ίδια την αίτηση συμμετοχής σου δε θα χρειαστεί περισσότερα από δύο λεπτά.
  2. Προβολή και αξιοπιστία: Το site σου θα προβάλλεται μέσα από τις διαδικασίες του διαγωνισμού, θα μπει νέος κόσμος στο site σου και έχεις την ευκαιρία το site σου να μαθευτεί και να συζητηθεί από ανθρώπους του χώρου.
  3. Είναι ένα μοναδικό Gala: Η όλη διοργάνωση είναι μια μεγάλη και φαντασμαγορική παραγωγή. Μια ματιά στο περσινό EU Web Awards 2019 θα σε πείσει.

Τι κερδίζουν οι νικητές

Πάμε να δούμε τα πολυπόθητα βραβεία. Όπως και κάθε νικητής λοιπόν, αν είσαι ένας από τους τυχερούς; κερδίζεις τα παρακάτω:

  • Ένα τρόπαιο με τα στοιχεία σου.
  • Ένα διαφημιστικό που θα προβάλλεται στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών για δύο μήνες
  • Ένα custom video παραγωγής της EURid για διαφημιστικούς σκοπούς.
  • Ένα εικονίδιο των awards για να το χρησιμοποιήσεις στο site σου.

Ποιες κατηγορίες κερδίζουν

Με μία πολύ σωστή και έξυπνη κίνηση οι διοργανωτές χωρίζουν τους διαγωνιζόμενους σε πέντε κατηγορίες με βάση την κατηγορία και τη δυναμική. Έτσι το site σου έρχεται αντιμέτωπο μόνο με site της ίδιας κατηγορίας ανεβάζοντας τις πιθανότητες νίκης αλλά και κάνοντας το διαγωνισμό πιο δίκαιο. Οι πέντε κατηγορίες είναι οι παρακάτω:

  1. Leaders: Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει ιστοσελίδες εταιρειών αναπτυγμένων και καταξιωμένων στο χώρο τους.
  2. Rising Stars: Αφορά start-ups που κάνουν το ξεκίνημά τους στην αγορά.
  3. Laurels: Στην κατηγορία αυτή βρίσκουμε σελίδες εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, φιλανθρωπικών οργανώσεων ή ευρωπαϊκών projects.
  4. House of .eu: Forum, blog και οποιαδήποτε ενημερωτικού περιεχομένου ιστοσελίδα.
  5. Better World: Εδώ θα βρούμε οργανώσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Δήλωσε συμμετοχή

Ο διαγωνισμός τρέχει ήδη και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων τις 5 Αυγούστου 2020 και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

Αν δεν έχεις το δικό σου .eu ή .ευ website μπορείς να εκμεταλλευθείς την καλοκαιρινή EU προσφορά και να κατοχυρώσεις το δικό σου με μόλις 1.90€. Για να αποκτήσεις την προσφορά

Θέλω .eu ή .ευ domain name με 1.90€

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Share it!