Νέα υπηρεσία Domain Backorder από την Pointer!

Έχεις βρει το ιδανικό domain name αλλά το έχει ήδη πάρει κάποιος άλλος; Με τη νέα υπηρεσία προ-κατοχύρωσης (Backorder) μπορείς να αποκτήσεις το domain name αυτό αμέσως μόλις γίνει ξανά διαθέσιμο!

Τι είναι η υπηρεσία προ-κατοχύρωσης;

Με την υπηρεσία Backorder, όταν ψάχνεις ένα domain στην αναζήτηση που είναι ήδη κατοχυρωμένο από κάποιον άλλον, μπορείς να βάλεις παραγγελία για να το κατοχυρώσεις μετά τη λήξη του. Δε μπορούμε να εγγυηθούμε την επιτυχία της κατοχύρωσης, αλλά γίνεται προσπάθεια αμέσως μόλις αποδεσμευτεί το domain.

Γιατί είναι σημαντικό να πάρεις ένα πολύ καλό domain name;

Το ιδανικό domain name είναι καθοριστικό για την online παρουσία σου, και πολλές φορές τα καλύτερα ονόματα έχουν ήδη κατοχυρωθεί. Το να επιλέξεις ένα κατάλληλο domain name δεν είναι απλά μία δημιουργική διαδικασία, είναι μία στρατηγική απόφαση. Όταν το εντοπίσεις, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είναι μεν κατοχυρωμένο αλλά να μη χρησιμοποιείται. Τότε έχεις την ευκαιρία να το δεις να απευλευθερώνεται μετά τη λήξη της περιόδου εκχώρησης του. Ένα σωστό domain name παρουσιάζει την ψηφιακή σου ταυτότητα και ειναι σημαντικό στην προσπάθεια σου να χτίσεις αναγνωρισιμότητα και εμπιστοσύνη σε βάθος χρόνου.

Γίνε “κυνηγός” καλών domain names

Μία πολύ συνηθισμένη πρακτική των πελατών μας είναι να εντοπίζουν ευκαιρίες πώλησης με domain names τα οποία δε χρησιμοποιούνται και έχουν την προοπτική να αποκτήσουν αξία. Μπορείς να βάλεις παραγγελίες backorder σε αξιόλογα domain names που δε χρησιμοποιούνται. Όσα από αυτά τα domain names κατοχυρώσεις, τα εισάγεις με την τιμή που πιστεύεις ότι μπορεί να “πιάσουν” στο Domain Names MarketPlace και τα πουλάς σε υποψήφιους αγοραστές.

Πώς λειτουργείη υπηρεσία Backorder;

Πλέον στην αναζήτηση θα δεις να εμφανίζεται ένα κουμπί “Backorder” σε μερικά domain names. Αυτό σημαίνει ότι το domain name είναι συμβατό με τη νέα υπηρεσία μας. Αυτή τη στιγμή, διαθέσιμα για παραγγελίες Backorder είναι τα .gr domain names που βρίσκονται έως και 2 έτη πριν τη λήξη τους.

Η διαδικασία είναι απλή:

  1. Βρες το domain name που θέλεις μέσω της αναζήτησης μας και ενεργοποίησε την επιλογή Backorder.
  2. Πλήρωσε το κόστος των 15€ + ΦΠΑ για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.
  3. Την ημέρα που το domain name απελευθερωθεί, εμείς θα προσπαθήσουμε να το κατοχυρώσουμε για λογαριασμό σου
  4. Εάν το καταφέρουμε, θα έχεις 4 ημέρες για να ολοκληρώσεις την αγορά του.

Τι συμβαίνει αν το domain ανανεωθεί από τον ιδιοκτήτη;

Εάν ο τωρινός ιδιοκτήτης αποφασίσει να ανανεώσει το domain, θα σε ενημερώσουμε μέσω email. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να ενεργοποιήσεις εκ νέου την υπηρεσία για μελλοντική προσπάθεια στην επόμενη λήξη του domain.

Μή χάσεις το domain name που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. χρησιμοποίησε την υπηρεσία υπηρεσία προκατοχύρωσης domain name μας εδώ.

Share it!