Τα .ελ domain names είναι πλέον διαθεσιμα σε όλους.

Τρεις μήνες πέρασαν από την ημέρα κυκλοφορίας των .ελ domain names . Μέχρι τώρα οι κάτοχοι των .gr ήταν οι μοναδικοί που είχαν το προνόμιο να κατοχυρώσουν τα αντίστοιχα .ελ. Ένας που κατείχε το domain.gr μπορούσε αυτός και μόνο αυτός να πάρει το domain.ελ. Tο ελληνικό μητρώο ονομάτων έδωσε προτεταιότητα στους κατόχους των ονομάτων να προστατέψουν το όνομα της επιχείρησής τους. Και αυτό έγινε και για 3 μήνες.

Και κάπως έτσι το μεταβατικό τρίμηνο των .ελ domain φτάνει στο τέλος του. Την Τετάρτη 10/10/2018 και ώρα Ελλάδος 11.00 π.μ. ολοκληρώνεται η περίοδος προστασίας των κατόχων .gr και τίθενται σε ελεύθερη διάθεση τα .ελ domain names. Πλέον καθένας μπορεί να καταχωρήσει οποιοδήποτε .ελ στο όνομά του. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις πολύ αν βρίσκεσαι σε κάποια από τις δύο παρακάτω κατηγορίες:

α) Έχεις .gr και θέλεις να προστατέψεις το brand σου.

Από τη στιγμή που ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει κάθε όνομα το domain σου βρίσκεται σε κίνδυνο. Κράτα το για σένα και κατοχύρωσε και το .ελ. Μην αφήσεις κανένα να οικειοποιηθεί το δικό σου brand.

β) Θα φτιάξεις νέο website και χρειάζεσαι ένα κατάλληλο ελληνικό domain name.

Μήπως όλα τα .gr είναι πιασμένα και δε μπορείς να βρεις domain name για το μελλοντικό σου website; Τώρα είναι η ώρα από τις 10/10/18 έχεις πρόσβαση σε έναν τεράστιο κατάλογο ελληνικών ονομάτων που σου δίνουν την ευκαιρία να βρεις το όνομα που θα βοηθήσει τη σελίδα σου να εκτοξευθεί! Θέλεις ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες; Μερικά γράμματα ή ένα “catchphrase”; Μία νέα κατάληξη σου δίνει πολύ μεγάλο αριθμό επιλογών. Κάνε λοιπόν σήμερα την αναζήτησή σου και βρες το μελοντικό όνομα της ιδέας σου.

Και μη ξεχνάς στην Pointer κάνεις δικό σου το .ελ domain μόνο με μερικά κλικ!

Θέλω .ελ domain name με 11.9€

 

Share it!