Τα .eu Web Awards έρχονται και φέτος για να σε βοηθήσουν να εκτοξεύσεις το site σου!

Για πέμπτη συνεχή χρονιά τα .eu web awards έρχονται για να συναρπάσουν το κοινό του διαδικτύου και να μοιράσουν βραβεία σε αυτούς που το αξίζουν. Για αυτούς που δε γνωρίζουν τα βραβεία eu είναι μια διοργάνωση κατά την οποία το μητρώο κατάληξης .eu (EURid) μοιράζει τίτλους στα καλύτερα websites με καταλήξεις .eu ή .ею με βάση πέντε δυναμικές κατηγορίες που θα δούμε παρακάτω:

  1. Leaders: Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει ιστοσελίδες εταιρειών αναπτυγμένων και καταξιωμένων στο χώρο τους.
  2. Rising Stars: Αφορά start-ups που κάνουν το ξεκίνημά τους στην αγορά.
  3. Laurels: Στην κατηγορία αυτή βρίσκουμε σελίδες εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, φιλανθρωπικών οργανώσεων ή ευρωπαϊκών projects.
  4. House of .eu: Forum, blog και οποιαδήποτε ενημερωτικού περιεχομένου ιστοσελίδα.
  5. Better World: Εδώ θα βρόυμε οργανώσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Μήπως και το δικό σου website ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες; Αν ναι, τότε έχεις μια μεγάλη ευκαρία να το εκτοξεύσεις. Πάμε να δούμε μερικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να κάνεις την αίτηση και να δώσεις στο site σου την ευκαρία να εξελιχθεί:

  1. Είναι δωρεάν: Εκτός από τα δύο λεπτά που θα χρειαστείς για να συμπληρώσεις την αίτηση δεν έχεις να δώσεις τίποτα άλλο!
  2. Δημοφιλία: Το δώρο σου θα είναι προβολή και διαφήμιση. Ακόμη και αν δεν είσαι ο νικητής, το site σου θα προβληθεί μέσα από τις διαδικασίες του διαγωνισμού.
  3. Θα περάσεις καλά: Η όλη διοργάνωση είναι μια μεγάλη και φαντασμαγορική παραγωγή. Μια ματιά στο περσινό EU Web Awards 2017 θα σε πείσει.

Ήδη έχεις αρχίσει να ψήνεσαι και αναρωτιέσαι πώς μπορείς και συ να ζήσεις την εμπειρία! Αφού δηλώσεις συμμετοχή οι διοργανωτές θα επικοινωνήσουν μαζί σου για να πάρεις τις οδηγίες και να επιβεβαιώσεις τη συμμετοχή σου και στη συνέχεια έχεις όλο το χρόνο να διαφημίσεις τη συμμετοχή σου σε κοινωνικά δίκτυα και blog. Αφού καταφέρεις να μαζέψεις ψήφους μπορείς να διεκδικήσεις την είσοδό σου στους φιναλίστ. Είσοδος στους φιναλίστ ισοδυναμεί με πρόσκληση στο τελικό του διαγωνισμού το Νοέμβριο στις Βρυξέλλες.

Αν δεν έχεις .eu domain μπορείς να το κατοχυρώσεις στην pointer μόνο με 2.9€ και να ξεκινήσεις και συ το ταξίδι σου στον κόσμο των .eu Web Awards 2018!

Θέλω .eu με 2.9€

Share it!