Domain με λιγότερο από 5 ευρώ; Ποιά είναι τα φθηνά domain names;

Πολλές φορές θέλοντας να δοκιμάσουμε μια ιδέα που έχουμε, σκεφτόμαστε να κάνουμε την πρώτη δοκιμή στον online κόσμο και να χαμηλώσουμε όσο περισσότερο είναι εφικτό τα έξοδα.

Το πρώτο που θα χρειαστείς αν σκεφτείς να κάνεις μια ιδέα σου πράξη στο internet, είναι το domain name. Δηλαδή η διεύθυνση που θα έχει το site σου.

Η συνηθισμένη τιμή που έχουμε στο μυαλό μας για την αγορά domain name  είναι περίπου στα 20 ευρώ τον χρόνο, καθώς σε αυτή περίπου την τιμή ξεκίνησαν να πωλούνται τα ελληνικά domains με κατάληξη .gr.

Η αλήθεια όμως είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμες πολύ πιο φθηνές λύσεις στην Pointer!

Αναλόγως σε ποιόν τομέα θα δραστηριοποιηθείς υπάρχουν και αντίστοιχες καταλήξεις domains που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Αναλυτικά:

domains eu

.eu domain με 2.9 ευρώ/χρόνο. To .eu domain σίγουρα μπορεί να αντικαταστήσει το .gr domain. Χαρακτηρίζει την αγορά που κινήσε γεωγραφικά όπως και το .gr domain, αλλά απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό, χωρίς να είναι απαγορευτικό να χρησιμοποιηθεί για μια επιχείρηση που βρίσκεται μόνο στην Ελλάδα. Με 2.9 ευρώ άμεσα μπορείς να έχεις το δικό σου .eu domain εδώ.

agorase domain

.info domains

.info domain με 4.9 ευρώ/χρόνο. Το .info domain, μπορεί επίσης εύκολα να αντικαταστήσει στην χρήση το .gr domain name σε περιπτώσεις που η επιχείρησή σου έχει ενημερωτικό χαρακτήρα ή έχεις ένα blog που ενημερώσεις για συγκεκριμένα θέματα.

agorase domain

.work domains

.work domain με 4.9 ευρώ/χρόνο. Τα domains .work έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν στις υπηρεσίες απασχόλησης, στους εργοδότες και τα τμήματα HR ένα μοναδικό, εύκολα αναγνωρίσιμο τρόπο για να προσελκύσουν άτομα με ανάλογα προσόντα. Εάν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια ανάλογη δραστηριότητα το domain .work μπορεί να σε βοηθήσει και μόνο με 4.9 ευρώ!

agorase domain

.mobi domains

.mobi domain με 4.9 ευρώ/χρόνο. Όλα οδηγούνται προς την χρήση κινητών τηλεφώνων. Τα περισσότερα πράγματα εξυπηρετούνται από το κινητό, όπως οι πληρωμές, οι online αναζητήσεις, η εύρεση προϊόντων κλπ. Εάν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα startup που θα εκμεταλεύεται το προηγούμενο γεγονός ή σε αφορά η εμπορία κινητών τηλεφώνων το .mobi  domain είναι ιδανικό για σένα και στην πολύ χαμηλή τιμή των 4.9 ευρώ.

agorase domain

Εάν σε ενδιαφέρουν περισσότερες καταλήξεις με μπορείς να δείς τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για domains εδώ.

Εάν θές να μάθεις τα πάντα για το πώς θα κατοχυρώσεις, θα ονομάσεις, θα διαχεριστείς και θα πληρώσεις ένα domain name  δες τον αναλυτικό οδηγό για αγορά domain names εδώ.

Share it!