Πλήρωσε μέσω του συστήματος IRIS με ένα κλικ.

Με την νέα μέθοδο πληρωμής IRIS, μπορείς πλέον να προχωράς σε εξόφληση της παραγγελίας σου άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Το διατραπεζικό σύστημα IRIS, πραγματοποιεί πληρωμές για ηλεκτρονικές αγορές με απευθείας χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού, από το κινητό (mobile banking) ή τον υπολογιστή (e-banking).

Για το παράδειγμα πληρωμής μέσω του συστήματος IRIS, θα προχωρήσουμε σε αγορά πακέτου φιλοξενίας. Το επιλέγουμε και στην συνέχεια πατάμε το πλήκτρο ολοκλήρωση παραγγελίας.

Επιλογή παραμέτρων web hosting.
Επιλογή παραμέτρων web hosting.
Ολοκλήρωση παραγγελίας.
Ολοκλήρωση παραγγελίας.

Στην επόμενη ενότητα, Επισκόπηση παραγγελίας & Τιμολόγηση, μπορούμε να δηλώσουμε τα στοιχεία τιμολόγησης. Παράλληλα, εάν έχουμε κάποιον κωδικό κουπονιού, μπορούμε να τον δηλώσουμε στο σχετικό πεδίο.

Αφού βεβαιωθούμε ότι τα παραπάνω είναι όλα OK, θα πρέπει να ελέγξουμε τους όρους χρήσης και εάν συμφωνούμε να επιλέξουμε το checkbox. Τέλος, πατάμε το πλήκτρο Δημιουργία παραγγελίας.

Δημιουργία παραγγελίας.
Δημιουργία παραγγελίας.

Η παραγγελία μας έχει ολοκληρωθεί και μπορούμε να προχωρήσουμε στην πληρωμή της. Συνεπώς, στις επιλογές πληρωμής, θα επιλέξουμε την ενότητα πληρωμή μέσω τράπεζας και την επιλογή IRIS. Στην συνέχεια, επιλέγουμε το πλήκτρο Πληρωμή.

Πληρωμή παραγγελίας μέσω IRIS.
Πληρωμή παραγγελίας μέσω IRIS.

Οι παραπάνω ενέργειες, θα μας κατευθύνουν στο menu των πληρωμών IRIS. Σε αυτή την σελίδα, μας δίνονται 2 τρόποι πληρωμής.

Επιλογές πληρωμής μέσω IRIS.
Επιλογές πληρωμής μέσω IRIS.

Επιλέξτε την Τράπεζά σας

Εάν επιλέξουμε την σχετική επιλογή, θα μας εμφανίσει όλες τις τράπεζες που μπορείτε να πληρώσετε μέσω IRIS. Επιλέγοντας την τράπεζα μας, θα μας κατευθύνει στο e-banking, όπου θα κάνουμε είσοδο με στοιχεία σύνδεσης.

Επιλογή τράπεζας.
Επιλογή τράπεζας.

Αφού ολοκληρώσουμε την σύνδεση μέσω του e-banking, θα μας εμφανίσει προσυμπληρωμένα την φόρμα τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Ενδεικτικά, σε τράπεζα Πειραιώς:

Επιλογή πληρωμής μέσω Πειραιώς.
Επιλογή πληρωμής μέσω Πειραιώς.

Χρησιμοποιήστε QR κωδικό

Με την σχετική επιλογή, θα μας εμφανίσει έναν QR κωδικό. Αυτόν τον κωδικό μπορούμε να τον σκανάρουμε μέσω της εφαρμογής της τράπεζας μας από το smartphone μας. Ο σχετικός κωδικός συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία πληρωμής και προχωράμε στην πληρωμή της παραγγελίας μας.

Επιλογή πληρωμής μέσω QR κωδικού.
Επιλογή πληρωμής μέσω QR κωδικού.
Share it!