Γνώρισε το Control Panel μας και τις δυνατότητες του.

Περιεχόμενα

    Αρχική control panel

    Στην αρχική κατηγορία του control panel, εμφανίζονται όλες οι γενικές χρήσιμες πληροφορίες όπως τα προϊόντα σου, τα διαθέσιμα credits καθώς και οι ειδοποιήσεις σου. Μπορείς από εδώ να περιηγηθείς γρήγορα σε όποιο προϊόν επιθυμείς.

    Αρχική control panel.
    Αρχική control panel.

    Τα στοιχεία μου

    Στην επιλογή αυτή θα βρεις τις κύριες ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.

    Στην καρτέλα Τα στοιχεία μου μπορείς να επεξεργαστείς τα στοιχεία που έχεις δηλώσει για τον λογαριασμό σου. Μην ξεχνάς το πλήκτρο αποθήκευση στο τέλος.

    Τα στοιχεία μου
    Τα στοιχεία μου.

    Στην καρτέλα Στοιχεία τιμολόγησης, μπορείς να ενεργοποιήσεις το checkbox Επιθυμώ τιμολόγιο αντί για απόδειξη και να συμπληρώσεις τα πεδία που θα εμφανιστούν.

    Στοιχεία τιμολόγησης.
    Στοιχεία τιμολόγησης.

    Η καρτέλα Ειδοποιήσεις/Ενημερώσεις έχει 2 checkbox. Ενεργοποιείς το πρώτο εάν θέλεις να λαμβάνεις newsletter από εμάς και το δεύτερο εάν επιθυμείς να ενημερώνεσαι μέσω SMS για την λήξη των προϊόντων σου.

    Ειδοποιήσεις / Ενημερώσεις
    Ειδοποιήσεις / Ενημερώσεις

    Στην επόμενη καρτέλα Στοιχεία σύνδεσης, μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό του λογαριασμού σου. Απλά πληκτρολογείς τον νέο κωδικό στο πρώτο πεδίο, τον επιβεβαιώνεις στο δεύτερο και τέλος πατάς το πλήκτρο Αποθήκευση.

    Στοιχεία σύνδεσης.
    Στοιχεία σύνδεσης.

    Η καρτέλα Ασφάλεια έχει μόνο ένα checkbox για να ενεργοποιήσεις την ασφάλεια 2FA με OTP. Σου προτείνουμε να το έχεις ενεργοποιημένο για να είσαι πάντα προστατευμένος και ο λογαριασμός σου ασφαλής.

    Ασφάλεια.
    Ασφάλεια.

    Στην τελευταία καρτέλα, Λήψη των δεδομένων μου, έχει μόνο έναν σύνδεσμο. Εάν τον επιλέξεις, κατεβάζεις ένα αρχείο text μέσα στο οποίο μπορείς να δεις όλα τα δεδομένα του λογαριασμού σου.

    Λήψη των δεδομένων μου.
    Λήψη των δεδομένων μου.

    Αγορά credits

    Από εδώ μπορείς να αγοράσεις credits για τον λογαριασμό σου. Επιλέγεις το ποσό και προχωράς στην πληρωμή του με έναν από τους παρακάτω τρόπους. Τα credits αυτά, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για αγορές, ανανεώσεις ή και για αυτόματη ανανέωση προϊόντων.

    Αγορά credits.
    Αγορά credits.

    Οι παραγγελίες μου

    Σε αυτή την ενότητα, μπορείς να δεις όλες τις παραγγελίες που έχεις κάνει, από την αρχή του ανοίγματος του λογαριασμού σου. Μπορείς επίσης να εξοφλήσεις παραγγελίες που έχεις βάλει, αλλά και να ακυρώσεις κάποια που έβαλες κατά λάθος.

    Οι παραγγελίες μου.
    Οι παραγγελίες μου.

    Οι πληρωμές μου

    Εδώ βλέπεις πληροφορίες των πληρωμών που έχεις κάνει, όπως ημερομηνία, τρόπο πληρωμής, κατάσταση και ποσό.

    Οι πληρωμές μου.
    Οι πληρωμές μου.

    Οι επαφές μου

    Στην σχετική ενότητα, μπορείς να δεις τις επαφές που υπάρχουν στον λογαριασμό σου, αλλά και τα domain names που αντιστοιχούν στον καθένα.

    Οι επαφές μου.
    Οι επαφές μου.

    Τα προϊόντα μου

    Εδώ, μπορείς να δεις όλα τα προϊόντα που έχεις στον λογαριασμό σου. Δίπλα από την κάθε επιλογή, μπορείς να δεις τον αριθμό των προϊόντων του ίδιου τύπου που έχεις. Τέλος, μπορείς να δεις γενικές πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν αλλά και να το κλικάρεις για να δεις όλες τις επιλογές που έχεις (π.χ. ανανέωση, αναβάθμιση, κ.α.).

    Τα προϊόντα μου.
    Επιλογές και ρυθμίσεις προϊόντων.

    Δες πιο σχετικές ενέργειες σχετικά με καθημερινές εργασίες από την γνωσιακή βάση μας!

    Share it!