Το WordCamp και φέτος στην πόλη μας!

Και φέτος το WordCamp έρχεται στη Θεσσαλονίκη και γεμίζει την πόλη τεχνολογία, γνώση και διασκέδαση!

Εμείς πιστοί στο ραντεβού μας με την τεχνολογία στηρίζουμε το συνέδριο γιατί πιστεύουμε στη δύναμη της κοινότητας. Η κοινότητα του WordPress είναι πολύ ενεργή με στοιχεία αλληλεγγύης και εθελοντισμού, κάτι που δε συναντάμε εύκολα σε αντίστοιχες κοινότητες στη χώρα μας. Έτσι λοιπόν το WordCamp αποτελεί το συνέδριο που κάθε χρόνο φέρνει τον κόσμο της τεχνολογίας πιο κοντά.

Τα θέματα του συνεδρίου είναι ποικίλα και ικανά να καλύψουν διάφορα πεδία ενδιαφέροντος αλλά και διαφορετικές βαθμίδες γνώσης. Κάθε χρήστης διαδικτύου θα βρει ενδιαφέρον στις ομιλίες. Όπως και πέρυσι υπάρχει μια καλή ισορροπία στην κατανομή των θεμάτων. Web developers, Digital Marketeers, Content Editors, Grafic designers και πολλές άλλες ειδικότητες θα βρουν πολλαπλό ενδιαφέρον.

Εμείς ως Bronze Sponsors θα στήσουμε το τραπέζι μας και θα σε περιμένουμε για να ανταλλάξουμε απόψεις και να σου προσφέρουμε το antistress μπαλάκι μας που ξέρουμε πόσο το χρειάζεσαι! 😉

Tο event θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής στις 9:00. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event καθώς και το πώς θα προμηθευτείς εισιτήρια θα βρεις στην επίσημη σελίδα του εδώ.

Share it!