Διαδικασία παραγγελίας shared πακέτου φιλοξενίας

Η επιλογή ενός πακέτου φιλοξενίας γίνεται σχετικά απλή μέσα από την ιστοσελίδα μας. Το μόνο που έχεις  να κάνεις είναι να εισέλθεις στην αρχική ιστοσελίδα της Pointer και να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά βήματα:

 

  1. Μπές στην κεντρική σελίδα και από το πάνω μενου  επέλεξε το ‘web hosting’. Θα δεις τις υποκατηγορίες ‘Shared hosting’, ‘Μεταπωλητές’ και ‘ Σε ενδιαφέρουν’. Κάτω από το Shared hosting θα δεις τα ‘Linux hosting’ και ‘Windows hosting’. Η αλήθεια είναι ότι θα σε οδηγήσουν και οι δύο επιλογές στον ίδιο πίνακα με τα shared πακέτα μας.

  2. Εδώ βλέπεις έναν συγκριτικό πίνακα με τα πακέτα που αφορούν το shared hosting και κάτω από τον πίνακα αναλυτικές πληροφορίες με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε πακέτου. Ελπίζω να έχεις αποφασίσει τι θα επιλέξεις. Εάν όχι, μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ   . Στην παρακάτω εικόνα μπορείς να δεις ότι μπορείς να αλλάξεις το panel φιλοξενίας και εάν θα ήθελες server με linux ή windows. Εγώ θα επιλέξω το bronze πακέτο γιατί έχω να φιλοξενήσω ένα site, θέλω Linux server  και Cpanel. Το θέλω!

  3. Στο επόμενο βήμα επιλέγεις την χρονική διάρκεια του πακέτου σου. Θα παρατηρήσεις ότι οι τιμές δεν είναι ίδιες εάν επιλέξεις μηνιαίο πακέτο, εξάμηνο, ετήσιο ή διετές. Στο βήμα αυτό έχεις τρεις επιλογές που αφορούν το domain name σου:
    α. Δεν έχεις domain name και θα το κατοχυρώσεις τώρα. Η κατοχύρωση ενός domain name είναι πανεύκολη
    β. Έχεις ήδη domain name. Εάν κάνεις κλικ θα ανοιξει ένα παραθυράκι στο οποίο απλά θα το εισάγεις.
    γ. Έχεις ένα domain name αλλά σε άλλον καταχωρητή. Μπορείς να το μεταφέρεις τώρα δηλώνοντας απλά τον κωδικό εξουσιοδότησης.


  4. Εγώ έχω το domain name ‘cloudy.gr’ κατοχυρωμένο στην Pointer και θα χρησιμοποιήσω αυτό. Επόμενο βήμα παρακαλώ…

  5. Βλέπεις το καλάθι σου. Μπορείς να διαγράψεις ή να επεξεργαστείς τις επιλογές σου και μετα να πατήσεις ‘Πληρωμή’.


  6. Είσαι νέος χρήστης; Θα πρέπει να κάνεις εγγραφή συμπληρώνοντας τα προσωπικά σου στοιχεία. Έχεις ήδη λογαριασμο σε εμάς; Έχεις λογαριασμό αλλά δεν θυμάσαι username και password;

  7. Στο βημα πληρωμής απλά επιλέγεις τον τρόπο που θα πληρώσεις. Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς προστίθενται κι άλλες. Εάν επιλέξεις την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί και πληροφορίες για την κατάθεση, θα σου σταλούν με email, όταν πατήσεις ‘Πληρωμή’.
    Μπορείς εάν έχεις ήδη Credit στην Pointer, να χρησιμοποιήσεις αυτά για την αγοράΕάν συνδεθείς στο panel σου θα δεις ότι κάνοντας κλικ πάνω στην κατηγορία hosting, μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία τιμολόγησης
    Τις δυνατότητες του panel όμως θα τις αναφέρουμε σε άλλο post

 

Δες αναλυτικά τη διαδικασία στον οδηγό αγοράς web hosting.

Share it!