.ΕU Web Awards 2023: Τα φετινά δώρα, η τεράστια συμμετοχή και το πολυτελές Gala!

Ακόμη μία χρονιά που τα .EU Web Awards έρχονται για να σου δώσουν ευρωπαϊκό χρώμα και φυσικά μια ευκαιρία για να κερίσεις μοναδικά δώρα.

👇 Μετάβαση στη φόρμα συμμετοχής 👇

Αν δε γνωρίζεις, τα .eu Web Awards, πρόκειται για έναν online διαγωνισμό όπου το μητρώο κατάληξης .eu (EURid) μοιράζει τίτλους στα καλύτερα websites με καταλήξεις .eu, .ευ και .ею.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Όλοι οι ενήλικες που είναι μόνιμοι κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Λιχτενστάιν, της Ισλανδίας ή της Νορβηγίας. Επίσης, όσοι κατοικούν στην Ε.Ε. κατά την περίοδο του διαγωνισμού μπορούν αποδεχόμενοι τους όρους της Eurid να συμμετάσχουν.

Η δεύτερη προϋπόθεση φυσικα είναι να έχεις μία ενεργή ιστοσελίδα σε .eu, .ευ ή .ею.

Tέλος, να πούμε ότι μπορείς να βραβευτείς μόνο μία φορά. Αν το website σου είχε βραβευτεί σε κάποιο από τα προηγούμε EU Web Awards, τότε δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις αίτημα συμμετοχής φέτος.

Ποιες κατηγορίες κερδίζουν

Με μία πολύ σωστή και έξυπνη κίνηση οι διοργανωτές χωρίζουν τους διαγωνιζόμενους σε 5 κατηγορίες με βάση το μέγεθος και τη δυναμική. Έτσι το site σου έρχεται αντιμέτωπο μόνο με site της ίδιας κατηγορίας ανεβάζοντας τις πιθανότητες νίκης αλλά και κάνοντας το διαγωνισμό πιο δίκαιο. Οι πέντε κατηγορίες είναι οι παρακάτω:

  1. Leaders: Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει ιστοσελίδες εταιρειών αναπτυγμένων και καταξιωμένων στο χώρο τους.
  2. Rising Stars: Αφορά start-ups που κάνουν το ξεκίνημά τους στην αγορά.
  3. Laurels: Στην κατηγορία αυτή βρίσκουμε σελίδες εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, φιλανθρωπικών οργανώσεων ή ευρωπαϊκών projects.
  4. House of .eu: Forum, blog και οποιαδήποτε ενημερωτικού περιεχομένου ιστοσελίδα.
  5. Better World: Εδώ θα βρούμε οργανώσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Γιατί να λάβεις μέρος

Πέρα από τα πολύ εντυπωσιακά έπαθλα που θα αναλύσουμε παρακάτω, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να συμμετέχεις με το site σου στο διαγωνισμό:

  1. Είναι δωρεάν: Δεν έχει έξοδα συμμετοχής ενώ για την ίδια την αίτηση συμμετοχής σου δε θα χρειαστεί περισσότερα από δύο λεπτά.
  2. Προβολή και αξιοπιστία: Το site σου θα προβάλλεται μέσα από τις διαδικασίες του διαγωνισμού, θα μπει νέος κόσμος στο site σου και έχεις την ευκαιρία το site σου να μαθευτεί και να συζητηθεί από ανθρώπους του χώρου.
  3. Είναι ένα μοναδικό Gala: Η όλη διοργάνωση είναι μια μεγάλη και φαντασμαγορική παραγωγή. Μια ματιά στο aftermovie των EU Web Awards 2021 θα σε πείσει.

Τι δώρα μπορείς να κερδίσεις

  • Ένα budget 5.000€ για ενέργειες Marketing με την οργάνωση και βοήθεια κάποιου συνεργάτη της Eurid.
  • Ένα πανέμορφο κρυστάλλινο βραβείο EU το οποίο εκτός από αναμνηστικό θα δώσει μια κομψή πινελιά στον επαγγελματικό σου χώρο.
  • Εικονίδιο με το βραβείο .EU για να το χρησιμοποιήσεις στην ιστοσελίδα και στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσής σου.

Το χρονικό του διαγωνισμού

18 Απριλίου 2023

Αρχίζει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής.

Μετά την υποβολή της αίτησής σου.

Η αίτησή σου ελέγχεται πριν δημοσιευτεί και η συμμετοχή σου πάρει επίσημη μορφή.

Με τη δημοσίευση της συμμετοχής σου

Μπορείς πλέον να ψηφιστείς. Μη χάσεις την ευκαιρία να το επικοινωνήσεις δυναμικά με το κοινό σου!

18 Αυγούστου 2023

Λήξη προθεσμίας νέων αιτήσεων αλλά και νέων ψήφων. Πλέον μετράμε αντίστροφα για την ανακοίνωση των 3 επικρατέστερων από κάθε κατηγορία, που αποτελούν τους φιναλίστ του διαγωνισμού.

4 Σεπτεμβρίου 2023

Ολοκλήρωση της καταμέτρησης και επίσημη ανακοίνωση της λίστας των φιναλίστ

16 Νοεμβρίου 2023

Όλοι οι φιναλίστ ταξιδεύουν για το υπέροχο Gala όπου θα κάνουν μικρές παρουσιάσεις των εταιρειών τους και θα ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές.

Όσο αργείς χάνεις ψήφους!

Ο διαγωνισμός τρέχει ήδη και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων τις 18 Αυγούστου 20223 και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ. 👇

Η ψηφοριά πρακτικά έχει ήδη ξεκινήσει και είναι για όλους. Όσο πιο νωρίς μπεις τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες να σε ψηφίσει ο κόσμος.

Αν δεν έχεις το δικό σου .eu ή .ευ website μπορείς να εκμεταλλευθείς την .EU προσφορά και να κατοχυρώσεις το δικό σου με μόλις 2.90€. Για να αποκτήσεις την προσφορά κάνε κλικ στο κουμπί παρακάτω.

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Share it!