Κέρδισε ταξίδι στην Τοσκάνη

euprizesΧριστουγεννιάτικος διαγωνισμός απο την Eurid
Η Eurid, το μητρώο για τα eu domain names, χαρίζει σε δυο τυχερούς δυο υπέροχα ταξίδια στην μαγευτική Τοσκάνη της Ιταλίας.
Η διαδικασία για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό είναι πολύ απλή.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μπεις στο site μας και να καταχωρήσεις ένα domain name με κατάληξη .EU (με μόλις 1,99 ευρώ) από  27 Νοεμβρίου (01:00 πμ) εως 24 Δεκεμβρίου(00:59πμ).

Έπειτα θα πρέπει να μπεις την σελίδα της http://christmas2014.eurid.eu  να απαντήσεις σε δυο απλές ερωτήσεις και στη συνέχεια να συμπληρώσεις την φόρμα βάζοντας απλά το όνομά σου, το email σου, και το domain που μόλις δημιούργησες.Η επιλογή και η ενημέρωση των νικητών θα γίνει από την EURid στις 10πμ της 24/12/2014 οπότε προλάβετε!

Κατοχυρώστε τώρα το δικό σας .EU domain!

Σας ευχόμαστε θερμά καλή επιτυχία και καλές γιορτές!

Όροι Συμμετοχής στο Διαγωνισμό:
-Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για νέα domain names, και όχι για ανανεώσεις και αλλαγές καταχωρητή domain  τύπυ .eu.
-Οι πελάτες θα πρέπει να μας ενημερώνουν άμεσα για κάθε εξόφληση μέσω τραπέζης, μέσω φαξ, email ή τηλεφώνου. H Pointer δεν φέρει κάποια ευθύνη για την μη άμεση ενημέρωση ύστερα από κάποια τραπεζική κατάθεση που πιθανώς ενδέχεται να καθυστερήσει από μέρους της τράπεζας.Το Οικονομικό τμήμα της εταιρίας παραμένει ανοιχτό και μπορεί να σας εξυπηρετεί καθημερινά(εργάσιμες) από 9:00 μέχρι 21:00.
– Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την EURid, η οποία είναι υπεύθυνη για την λειτουργία και τουσ κανονισμούς του διαγωνισμού. Τους κανόνες μπορεις να τους βρεις  εδώ.

Share it!