Μοιράσου το πάθος σου για την μουσική με ολόκληρο τον κόσμο

Μετέδωσε τον ήχο σου σε ολόκληρο τον κόσμο, μοιράσου το πάθος σου για την μουσική ή μετέτρεψε το ιντερνετικό ραδιόφωνο σου σε κερδοφόρα επιχείριση.
Το SAM Broadcaster είναι μια ολοκληρωμένη λύση για online ραδιοφωνικούς σταθμούς – επαγγελματική ποιότητα ήχου, build-in streaming, προηγμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων, αυτοματοποίηση και στατιστικά σε πραγματικό χρόνο.Τι ακριβώς είναι το SAM Broadcaster?
Είναι μια λύση για να τα έχετε όλα μαζί: Να στριμάρεις την μουσική σουή να απευθύνεσαι με την φωνή σου σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτει όλα αυτά που χρειάζεται κάποιος για να διατηρεί έναν ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό:

Επαγγελματικός ήχος με προηγμένες λειτουργίες, όπως ανίχνευση των cross-fade, ‘σκότωμα’ των κενών στον ήχο,  ομαλοποίηση της έντασης, ειδικό συμπιεστή ήχου.

Στρίμαρε τον ήχο σου σε πολλαπλές μορφές στους βασικότερους τύπους server – ταυτόχρονα- έτσι ώστε να εξασφαλίσεις το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο.
Περιλαμβάνονται οι μορφές AAC, aacPlus, AAC-HE, MP3, mp3PRO, Ogg και Windows Media.
Οι υποστηριζόμενοι server, είναι οι Shoutcast v1, Shoutcast v2, Icecast, Windows Media.

Περιέχει έτοιμα widgets, ώστε να δημιουργήσεις πολύ εύκολα και γρήγορα το site του σταθμού σου. Δείξε στους επισκέπτες σου το τι μεταδίδεται την δεδομένη στιγμή, επίτρεψέ τους να δουν την βιβλιοθήκη της μουσικής σου ή να παραγγείλουν κάποιο τραγούδι που θα παιχτεί άμεσα μέσω του SAM Broadcaster.
Δημιούργησε έσοδα με link που θα παραπέμπουν σε site αγοράς μουσικής (προμήθεια)

Υπάρχει η δυνατότητα οργάνωσης μεγάλων βιβλιοθηκών μουσικής (Media library) σε πολλαπλές κατηγορίες, εισαγωγή πληροφοριών μέσω tags, περαιτέρω πληροφορίες για τα τραγούδια μέσω του amazon.com.

Η αυτοματοποίηση επιτρέπει το ραδιόφωνό σου να εκπέμπει συνεχώς ακόμα κι αν δεν είσαι  εκεί για να το διαχειριστείς. Δημιουργείς όρους για την playlist, έτσι ώστε το σύστημα επιλέγει να ‘παίξει’ το τραγούδι που πρέπει μετά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις  τον Event Scheduler για να προγραμματίσεις  γεγονότα που θα γίνουν σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

Τα στατιστικά  βοηθούν ώστε να βλέπεις εάν το ακροατήριό σου μεγαλώνει. Τα δεδομένα καταγράφονται κι έτσι λοιπόν μπορείς να έχεις ένα πλήρες ιστορικό

Δημιούργησε  έσοδα από την πώληση τραγουδιών, διαφημίσεις, προώθηση, διαγωνισμούς

Share it!