Οι νέες καταλήξεις για domain name (gTLD)

gtld-website2

Η αγορά των domain names αλλάζει ολοκληρωτικά! Νέες ευκαιρίες ανοίγουν για επιχειρήσεις & οργανισμούς, ως προς τη δημιουργία, προώθηση και διαχείριση ενός web site.

Αυτές ακριβώς τις νεες διευθύνσεις προσθέτει η εταιρία μας στις ήδη υπαρχουσες και είναι: .place .press .website .life .host .guide .cooking .digital .credit .report .supply .parts .dating.

Ακολουθεί σύντομη περιγραφή:

Κατάληξη .place

gtld-placeΗ κατάληξη .PLACE αποπνέει μια πληθώρα από διαφορετικές σημασίες, και αντιπροσωπεύει μια λέξη-κλειδί σε πολλές βιομηχανίες, κάνοντας το .place  ένα ιδιαίτερα λειτουργικό και ανταγωνιστικό domain. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε άτομο, ομάδα ή επιχείρηση, για οποιοδήποτε σκοπό, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια, εταιρείες, μεσίτες, διαχειριστές ακίνητης περιουσίας, σπίτια βελτίωση καταστημάτων, εστιατορίων και καφέ, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση μπορεί να φανταστεί κανείς.


 

Κατάληξη .press

gtld-pressΓια τις επιχειρήσεις, η δυνατότητα να επικοινωνούν νέες εξελίξεις και κυκλοφορίες προϊόντων με τους μετόχους και τους συνεργάτες είναι υψίστης σημασίας για τη διατήρηση και την ανάπτυξη υγιών επιχειρηματικών συνεργασιών. To .PRESS  προσφέρει ένα TLD ειδικoύ σκοπού για την προώθηση νέων δελτίων τύπου, διανομή ειδήσεων σε επίπεδο εταιρείας, και τη δικτύωση με οργανώσεις τύπου, όπως περιοδικά και εφημερίδες, προκειμένου να βοηθήσει σε νέες ιδέες και μεταβάσεις της αγοράς. Επίσης  αυξάνει την προώθηση επιχειρηματικών επικοινωνιών.


Κατάληξη .website

gtld-websiteΜερικές φορές το απλούστερο είναι και το καλύτερο, και το .WEBSITE προσφέρει μια κατάληξη, που σχετίζονται με TLD τεχνολογίας και απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ομάδες και άτομα που είτε παρέχουν υπηρεσίες δικτυακό τόπο, ή  αισθάνονται ότι η θέση τους δεν αντιπροσωπεύεται από άλλο TLD και θα προτιμούσαν να συμμετάσχουν με μια γενική, εύκολη στην απομνημόνευση κατάληξη.Το .WEBSITE είναι  κατάλληλο για πλατφόρμες web hosting, σχεδιαστές, μηχανικούς, προγραμματιστές, blogging πλατφόρμες κα.


 

Κατάληξη .life

gtld-lifeΊσως μια από τις πιο επεκτατικές λέξεις στην αγγλική γλώσσα, η “life” περιλαμβάνει τα πάντα, από την υγεία έως την αναψυχή. Το .LIFE παρέχει ένα εξίσου εκτεταμένο πεδίο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε ομάδα, πρόσωπο ή επιχείρηση, για οποιοδήποτε λόγο, καθιστώντας το ιδανικό TLD, που  να χρησιμοποιήθει ως βιτρίνα για ένα κατάστημα με τη λέξη «ζωή» σε αυτό, ή μια ενημερωτική  ιστοσελίδα για την υγεία, ή ακομα για να στεγάσει ένα φόρουμ συζητώντας τα χόμπι και τα γεγονότα, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.


Κατάληξη .host

gtld-hostΕκτιμάται ότι υπάρχουν 32 εκατομμύρια ιστοσελίδες περίπου για να επιλέξετε από το Web, το οποίο σημαίνει ότι οι πελάτες έχουν ένα κορεσμό των επιλογών κατά την εύρεση εταιριών  web hosting οι οποίες  αγωνίζονται να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό τους. Το .HOST είναι ένα TLD για τη φιλοξενία πλατφορμών και υπηρεσιών, και παρέχει ένα αναγνωρίσιμο, εμπορεύσιμο, και τις σχετικό domain namespace. Με ένα όνομα τομέα .HOST, οι εταιρίες Hosting είναι πιο ορατές στους δημογραφικούς στόχους τους.


Κατάληξη .guide

gtld-guideΟι περισσότερες επιχειρήσεις και blogs προσφέρουν οδηγούς – είτε οδηγούς για την χρήση των προϊόντων, είτε για την ενίσχυση των υπηρεσιών, ή για την  ολοκλήρωση των έργων. Με το .GUIDE, υπάρχει μια επιλογή για domain name  ειδικά στοχοθετημένων στην καθοδήγηση, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να συνδέσετε απευθείας με online  εγχειρίδια και οδηγίες, τους πελάτες και τους χρήστες που το χρειάζονται.To  .GUIDE μπορεί να καταχωρηθεί από οποιαδήποτε ομάδα, επιχείρηση, ή μεμονωμένα, καθιστώντας το ιδανικό TLD για οποιαδήποτε χρήση ως οδηγο.


Κατάληξη .cooking

gtld-cookingΗ μαγειρική έχει γίνει πλέον μια online δραστηριότητα. Από την δύσκολη εξεύρεση συνταγών, online θερμιδομετρητών, ως τις χιλιάδες συμβουλές και κόλπα που μοιράζονται  τα blogs και διάφορα βίντεο, το μαγείρεμα έχει απαιτήσει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς του Internet. Ως εκ τούτου, το .COOKING προσφέρει μια διέξοδο για τους  σεφ, μάγειρες, έμπορους  λιανικής πώλησης αξεσουάρ κουζίνας, φόρουμ συνταγών, και bloggers να συνδεθούν μεταξύ τους , χρησιμοποιώντας ένα TLD που συνδέεται άμεσα με το μαγείρεμα και όλοι οι τρόποι με τους οποίους εκπροσωπείται στο Web.


Κατάληξη .digital

gtld-digitalΕίτε μια επιχείρηση μετατρέπεται σε ψηφιακή, ή ένας καλλιτέχνης προσφέρει ψηφιακές αναπαραγωγές των τραγουδιών του, είτε  μια μπάντα που θέλει να δημιουργήσει ένα single,κα,
Το  .DIGITAL προσφέρει την τέλεια TLD κατάληξη. Το .DIGITAL είναι σχετική και συντομευμένη επέκταση με στόχο να προωθήσει και να επεκτείνει τον ψηφιακό κόσμο και πρέπει να επιτρέπει σε οποιοδήποτε πρόσωπο, ομάδα, επιχείρηση να βοηθήσει την προώθηση του τι σημαίνει να είσαι ψηφιακός στο Web σήμερα.


Κατάληξη .credit

gtld-creditΗ πιστωτική βιομηχανία περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων, ομάδων και ατόμων, και  το .CREDIT ανοίγει μια νέα σφαίρα των ονομάτων χώρου(domain names) για κάθε μέλος.
Το .CREDIT παρέχει μια υψηλή αναγνωρισιμότητα, σχετική και ολοκαίνουργια για τους σκοπούς της δημιουργίας ενός διανομέα δικτύου, ώστε οι  χρήστες να συνδέονται πιο εύκολα με τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Το  .CREDIT είναι ιδανικό για τις εταιρείες πιστωτικών καρτών, τους πιστωτές, τους αξιολογητές πιστωτικού αποτελέσματος , ομάδων πιστωτικής επισκευής, χώρων συμβουλευτικής πιστωτικής παροχής, και άλλα.


 

Κατάληξη .report

gtld-reportΟι αναφορές παρέχουν πληροφορίες σε ένα ευρύ κοινό, και είναι σχετικές με κάθε επιχείρηση, ιδιωτική ή μη-κερδοσκοπικό τομέα. Το .REPORT παρέχει ένα τέλειο TLD για αναφορές κάθε είδους, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις επιχειρήσεις, που αναζητούν έναν τρόπο για να δημοσιεύσουν και να προωθήσουν τη βιομηχανία και την αγορά σε απευθείας σύνδεση ,ώστε να αυξήσουν την διαφάνεια. Επίσης αφορά και τους  μη κερδοσκοπικούς  οργανισμούς  που θέλουν να συλλέγουν πληροφορίες για τις εκθέσεις ενημέρωσης του κοινού, ή για άτομα, εκθέσεις μάρκετινγκ σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς, τις τάσεις των προϊόντων, κα.


 

Κατάληξη .supply

gtld-supplyΚάθε αγορά, απογραφή, και ομάδα του εφοδιασμού απαιτεί συνεχείς ενημερωμένες πληροφορίες και τιμολόγησεις, καθώς και τους καταλόγους εμπορευμάτων. Το .SUPPLY  παρέχει το τέλειο TLD για την παράδοση της λίστας προμηθειών μιας επιχείρησης σε απευθείας σύνδεση, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η βελτίωση των πωλήσεων. Με το .SUPPLY , οι πελάτες μπορούν εύκολα να εντοπίσουν τους καταλόγους και τα ευρετήρια και  επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει την αύξηση των  προμηθειών και πωλήσεων.


Κατάληξη .parts

gtld-partsΑπό το αυτοκίνητο και διάφορα ανταλλακτικά, έως τα μέρη του λόγου και γενικά των ανταλλακτικών, το .PARTS καλύπτει όλο το φάσμα των «μερών» ως έννοιες και εφαρμογές. Το  .PARTS μπορεί να καταχωρηθεί από οποιοδήποτε άτομο, ομάδα ή επιχείρηση, καθιστώντας το μια μοναδική και ευέλικτη επιλογή TLD για τα καταστήματα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, για καταστήματα που ειδικεύονται στην επισκευή των τμημάτων των διαφόρων τύπων συσκευών, για  blogs γραμματικής, ή για επιστημονικούς χώρους  της εκπαίδευσης, κα. Σχεδόν όλα ταιριάζουν με το .PARTS.


Κατάληξη .dating

gtld-datingΟι ιστοσελίδες γνωριμιών απευθύνονται σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την ηλικία, τον πολιτισμό, την εθνικότητα ή τη θρησκεία. Υπάρχει μια ιστοσελίδα γνωριμιών για κάθε άτομο, και το .DATING tld προσφέρει ένα ονοματοχώρο  για όλα αυτά. Το  .DATING δεν είναι μόνο για ιστοσελίδες γνωριμιών , όμως. Η επέκταση αυτή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τους bloggers που αφηγούνται την εμπειρία τους χρησιμοποιώντας διάφορες υπηρεσίες γνωριμιών, ρομαντικούς χώρους και εστιατόρια, και ο καθένας ψάχνει να συνδεθεί με άλλους, δημιουργώντας  ένα εξατομικευμένο online προφίλ γνωριμιών.

 

Μην αργείτε. Καταχωρείστε Τώρα το δικό σας domain με οποιαδήποτε κατάληξη επιθυμείτε!

 

 

 

 

 

 

 

 

Share it!