Ιδανικό hosting για e-shops; Υπάρχει;

Έχεις ένα e-shop. Ξέρεις καλύτερα ότι τα πράγματα που πρέπει να φροντήσεις είναι δεκάδες.

Θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει όλα τα προϊόντα σωστά: Σωστές φώτο υψηλής ανάλυσης, σωστές τιμές στα προϊόντα, πολύ καλές περιγραφές για κάθε προϊόν.

Θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το eshop σου έχει ασφάλεια. Ο χρήστης που θα βρεθεί στο e-shop σου θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι αγοράζει από ένα ασαφαλές μέρος.

Θα πρέπει επίσης το e-shop σου να βασίζεται σε ένα γρήγορο hosting πακέτο. Αυτό γιατί όσο πιο γρήγορα και αξιόπιστα σερβίρεις το περιεχόμενο του e-shop σου, τόσο πιο εύκολο είναι να μετατραπεί η επίσκεψη του χρήστη σε αγορά. Δες και εδώ ένα παλαιότερο άρθρο από το Moz που βάσει έρευνας αποδεικνύει ότι αν το e-shop σου είναι πιο γρήγορο, αυτό σημαίνει καλύτερες πωλήσεις!

3% υψηλότερο conversion, για κάθε ένα δευτερόλεπτο που γίνεται πιο γρήγορο το site από τα 15 στα 7 δευτερόλεπτα

2% υψηλότερο conversion, για κάθε ένα δευτερόλεπτο που γίνεται πιο γρήγορο το site από τα 7 στα 5 δευτερόλεπτα

1% υψηλότερο conversion, για κάθε ένα δευτερόλεπτο που γίνεται πιο γρήγορο το site από τα 4 στα 2 δευτερόλεπτα

και φυσικά όλα τα παραπάνω είναι ενδεικτικά, αλλά πολλές φορές μπορεί τα νούμερα να είναι περισσότερο εντυπωσιακά στο δικό σου αργό e-shop.

Επίσης το hosting πακέτο σου, αν είναι πραγματικά γρήγορο και αξιόπιστο σίγουρα θα φέρει και καλύτερα αποτελέσματα στο google και στις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης.

Στην Pointer επειδή πραγματικά θέλουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία κάθε στιγμή, πρόσφατα ανακοινώσαμε την χρήση NVMe SSD σκληρών δίσκων στο πακέτο Superior hosting.

Το superior hosting είναι ένα πραγματικά γρήγορο πακέτο hosting, που κρίνουμε ότι είναι ιδανικό hosting για e-shops.

  1. Βασισμένο σε πανίσχυρο σέρβερ σε συνδιασμό με τους πολύ γρήγορους NVMe SSD δίσκους, θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό να “σερβίρονται” οι σελίδες του e-shop σου, ταχύτατα!
  2. Τα 20Gb δίσκου που φέρει το πακέτο, είναι αρκετά για να χωρέσουν τα πολλά προϊόντα σου με τις υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες αυτών.
  3.  Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων:Αυτό σημαίνει και απεριόριστη κίνηση προς το e-shop!
  4.  Κρατάμε τα πάντα σε backup, σε περίπτωση λάθους ή κάποιου άλλου προβλήματος είσαι καλλυμένος με πρόσφατο backup!

 

 

Share it!