Top 5 Γεωγραφικά Domain names (.bg domains, .uk domains και άλλα)

Αν ξεκινήσεις ένα νέο site, το πρώτο που θα έρθει στο μυαλό σου είναι να αγοράσεις ένα domain με κατάληξη .gr.

Έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε παντού γύρω μας, από sites γνωστών μέχρι στις διαφημίσεις Ελληνικά domains.

Είναι πάντα όμως αυτή η κατάλληλη λύση;

Συχνά υπάρχει σε μια επιχείρηση η ανάγκη να επεκταθεί ή να δημιουργήσει μια έδρα σε ένα άλλο κράτος της Ευρωπαϊκής ένωσης ή και όχι. Γιαυτό τον λόγο έχουμε συγκεντρώσει τα πιο δημοφιλή γεωγραφικά top level domains και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

bg domains

Πολλές εταιρίες έχουν επεκτείνει την φυσική τους έδρα στην γειτονική χώρα, στην Βουλγαρία και έχει προκύψει η ανάγκη για νέα domains που θα αντιπροσωπεύουν την δραστηριότητά τους εκεί.

Αν σκέφτεσαι κάτι ανάλογο προμηθεύσου το .bg domain σου τώρα!

(.bg domain με 75€/έτος)

uk domains

Επίσης πολλές εταιρίες (κυρίως υπηρεσιών) έχουν βρεί δυνητικό πελατολόγιο στην ευρύτερη περιοχή της Αγγλίας. Έχοντας λοιπόν μια τέτοια μεγάλη προοπτική δεν δυστάζουν να αγοράσουν τις παραλλαγές των ονομάτων της εταιρίας τους και στις δυο καταλήξεις .uk και .co.uk έτσι ώστε στο μέλλον να μην αντιμετωπίσουν κάποιο conflict με άλλη εταιρία της Αγγλίας.

Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο εγχείρημα με στόχο την Αγγλία ένα .co.uk domain σε περιμένει εδώ!

(.uk domain με 10.9€/έτος και .co.uk με 7.9€/έτος)

it domains

Η κατάληξη .it είναι η επίσημη κατάληξη της Ιταλίας. Πολλοί Έλληνες επίσης επιχειρούν στην γειτονική χώρα ή ακόμη και στην Μάλτα και ενδεχομένως χρειάζονται ένα domain με αυτή την κατάληξη.

Μια ακόμη χρήση του .it domain, είναι άσχετη με την Ιταλία, αλλά γίνεται για να συμπληρώσει μια φράση που τελειώνει σε “it” και αρμόζει καλά σε ένα domain.  Παράδειγμα: “just.say.it”.

Πάρε το δικό σου .it domain εδώ!

(.it domain με 15.9€/έτος)

de domains

Ένα ελληνικό προϊόν που ο δημιουργός του έχει σκεφτεί να κάνει εξαγωγή στην χώρα της Γερμανίας, σίγουρα θα χρειαστεί ένα domain .de  για την προώθησή του ή πολύ απλά για να έχει ένα e-mail με κατάληξη γερμανική για τις επικοινωνίας με του μελλοντικούς πελάτες του.

Σε ενδιαφέρει το .de domain; Αγόρασε το δικό σου εδώ!

(.de domain με 8.9€/έτος)

pl domains

Αν η επιχείρησή σου έχει στόχο να επεκταθεί στην Πολωνία, υπάρχει αντίστοιχη διαθέσιμη κατάληξη και είναι η .pl. Μια χώρα που συνηθίζεται Έλληνες επιχειρηματίες να δρούν.

Μπορείς και εσύ να ξεκινήσεις αγοράζοντας ένα .pl domain εδώ!

(.pl domain με 11.9€/έτος)

 

 

 

Share it!