Βρίσκοντας τον καλύτερο τρόπο πληρωμής για το site σου

Έχεις δημιουργήσει ένα e-shop ή κάποιο άλλο εμπορικό site;

Σκέφτεσαι πώς θα δέχεσαι πληρωμές για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου;

Σϊγουρα υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές από αυτές που έχεις δεί μέχρι τώρα.

Οι βασικοί τρόποι πληρωμής στα περισσότερα websites είναι η αντικαταβολή (για τις περιπτώσεις των προϊόντων), η κατάθεση σε τράπεζα και πολύ πιο πρόσφατα η χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Πολλές από τις τράπεζες στην Ελλάδα έχουν προσπαθήσει να απλοποιήσουν τις διαδικασίες αυτές και με κύριο κριτήριο την ασφάλεια να παρέχουν μια ικανοποιητική λύση για τον έμπορο και ιδιοκτήτη του site αλλά και του  καταναλωτή.

Έχεις λοιπόν ένα εμπορικό site και θεωρείς ότι θα ήταν σωστό να μπορεί κάποιος να σε πληρώνει με τους περισσότερους δυνατούς τρόπους;

Οι νέες λύσεις είναι πολλές. Δες τα παρακάτω και επέλεξε όποιο περισσότερο ταιριάζει στις ανάγκες σου:

Paypal payments

Paypal

Το Paypal είναι το πιο γνωστό από τα πορτοφόλια πληρωμής online.  Από το 1999 η Paypal έχει πρώτη καθιερώσει τις εύκολες πληρωμές online, με χαρακτηριστικά όπως η χωρίς χρεώση για τον καταναλωτή πληρωμή, αλλαγή νομίσματος, κρυπτογραφημένη επικοινωνία με τον τελικό χρήστη και χωρίς μηνιαία κόστη για τον έμπορο.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν το Paypal αρκετά θελκτική λύση για τους online εμπόρους. Είναι ευέλικτο και σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις κουμπιά παραγγελίας πολύ εύκολα στο site σου. Το χρησιμοποιούν ήδη 179 εκατομύρια άνθρωποι στον κόσμο και αυτό από μόνο του το κάνει αρκετά ασφαλές και αξιόπιστο.

Εάν είσαι μια αρκετά μικρή επιχείρηση, μπορείς να βασίσεις ακόμη και την εξαγωγή τιμολογίων στην εφαρμογή του Paypal και να παράγονται απευθείας.

Payments Braintree

Braintree

Το Braintree είναι μια προσπάθεια βασισμένη στο Paypal που οργανώνει τις πληρωμές των πελατών σου για εσένα με εύκολο τρόπο. Είναι διαχειριστής των subscriptions των πληρωμών των πελατών σου. Παρέχει ασφάλεια αλλά και αρκετά οφέλη στις χρεώσεις. Για παράδειγμα έως 50 χιλιάδες δολάρια δεν κρατάει προμήθεια. Περισσότερα για τις χρεώσεις θα βρείτε ακριβώς εδώ.

Skrill Payments

Skrill

Μια λύση που έχουν υιοθετήσει πολλοί έμποροι στην Ελλάδα είναι το Skrill. Το βασικό χαρακτηριστικό του Skrill είναι η ευκολία που προσφέρει στη μεταφορά χρημάτων και το εύκολο διαχειριστικό του πορτοφολιού.

Είναι μια λύση για κάποιον ιδιοκτήτη ο οποίος θέλει να προσφέρει περισσότερους τρόπους πληρωμών από τις συνηθισμένες και επειδή ξεκίνησε από την αγορά των online παιχνιδιών είναι μια πραγματικά καλή λύση για τα συναφή αντικείμενα.

Έχει κάποιες περισσότερες χρεώσεις αναλόγως τις κινήσεις που θές να κάνεις τις οποίες θα βρείς αναλυτικά εδώ.

Stripe Payments

Stripe

Το Stripe είναι ακόμη ξένο στον ελληνικό χώρο, αλλά με τον χρόνο κερδίζει έδαφος. Είναι περισσότερο ένας διαχειριστής online επιχείρησης και κατά συνέπεια ένας τρόπος πληρωμής. Είναι user friendly το διαχειριστικό του σύστημα και δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες πιστωτικές κάρτες, αυτόματες πληρωμές αλλά και επαναλαμβανόμενες.

Οι συναλλαγές γίνονται μέσα στο σύστημα της stripe, οπότε οι πιστωτικές κάρτες δεν κινδυνεύουν να διαρεύσουν.

Δείτε τις χρεώσεις του stripe.

Viva Wallet

VivaWallet

To Viva Wallet, είναι μια ελληνική προσπάθεια που απευθύνεται και σε φυσικά καταστήματα, αλλά έχει δημιουργήσει συγκεκριμένη υπηρεσία για τα e-shops.  Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα χαρακτηριστικά αυτής εδώ.

Οι χρεώσεις του Viva Wallet είναι επίσης ξεκάθαρες εδώ.

Με εύκολο τρόπο μπορείς να μπεις στο σύστημά τους και να λάβεις τα κουμπιά παραγγελίας που θα εφαρμόσεις στο  site σου!

Όποιον τρόπο και να επιλέξεις για να εμπλουτίσεις τους τρόπους πληρωμής του site σου, θα πρέπει πάντοτε να έχεις στο μυαλό σου το ζητούμενο της ασφάλειας. Δε θα πρέπει να επιτρέψεις να “χάσουν” οι πελάτες σου τα στοιχεία επικοινωνίας τους ή τα οικονομικά τους προσωπικά δεδομένα.

Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να επιλέξεις έναν συνεργάτη hosting, που θα σου παρέχει ασφάλεια και ασφάλεια στις συναλλαγές σου. Επίσης εάν διαχερίζεσαι πληρωμές online αλλά και προσωπικά δεδομένα θα πρέπει σίγουρα να συμπεριλάβεις στη στρατηγική σου τα πιστοποιητικά SSL . Έστι όλες οι επικοινωνίες με τον server θα είναι κρυπτογραφημένες.

Εάν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες μή διστάσετε να επικοινωνήσετε!

 

Share it!