2 νέοι τρόποι πληρωμής στην Pointer!

Οι άνθρωποι που χρειάζονται τις υπηρεσίες της Pointer σε καθημερινή βάση, εσείς δηλαδή(!),  όλο και αυξανονται αλλά ταυτόχρονα έχουν και διαφορετικές ανάγκες, έχουν διαφορετικές ενασχολήσεις και τρόπους για να εξυπηρετηθούν.

Μια βασική διαφορά μεταξύ των πελατών μας, είναι ο τρόπος που εξυπηρετούν τις πληρωμές τους. Μέχρι σήμερα η Pointer, παρείχε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής: Συναλλαγή μέσω πολλών τραπέζών, μέσω πιστωτικών καρτών, Paypal ή κάρτες Paysafe. Μπορείς να δείς αναλυτικά όλους τους τρόπους πληρωμής παρακάτω .

Στο σημερινό άρθρο, θα παρουσιάσουμε δυο νέους τρόπους πληρωμών που παρέχουμε έτσι ώστε να διευκολύνουμε τις συναλλαγές των πελατών μας!

 

1. Bitcoin
Bitcoins accepted!

Αγοράσε hosting και domains με Bitcoins!

Μπορείς πλέον να αγοράζεις domains  και hosting με bitcoins! Τί είναι όμως τα bitcoins;

Τα bitcoins ουσιαστικά είναι το νέο νόμισμα του διαδικτύου! Η χρήση του είναι απλή, σαν ένα απλό οποιοδήποτε νόμισμα, αλλά στην ουσία είναι ένα ψηφιακό συναλλαγματικό σύστημα που “τρέχει” μόνο μέσω internet και αυτό το καθιστά ιδιαίτερα ασφαλές. Η καινοτομία του bitcoin, είναι οτι παρακάμπτει τα τραπεζικά συστήματα και οι συναλλαγές γίνονται από χρήστη προς χρήστη (peer to peer), κατι που κάνει την συναλλαγή πιο φθηνή.

Επίσης το bitcoin δεν έχει κεντρικό έλεγχο και η διαδικασία “εξόρυξης” νέων bicoins είναι ελέγξιμη και έτσι αποτρέπονται τα φαινόμενα πληθωρισμού που μειώνουν την αξία της κάθε μονάδας.

Από το άρθρο:

Η δημιουργία των bitcoins γίνεται με έναν εξαιρετικά προβλέψιμο τρόπο. Με πιο απλά λόγια, η δημιουργία τους δεν εξαρτάται από την προσφορά και ζήτηση, ούτε από τη βούληση κάποιου κράτους ή οργανισμού για δημιουργία περισσότερων ή λιγότερων νομισμάτων. Το δίκτυο από μόνο του καθορίζει το ρυθμό δημιουργίας τους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Bitcoin που το καθιστά «αλεξίσφαιρο» σε κρίσεις, πληθωρισμό κι άλλα συχνά προβλήματα των παραδοσιακών νομισμάτων.

Μπές στη διαδικασία να αγοράσεις bitcoins,  εμείς θα τα δεχτούμε!

Σημείωση: Εάν κατα τη διάρκεια των περιορισμών των τραπεζικών αναλήψεων (capital controls) είχες αγοράσει bitcoins, οι συναλλαγές σου δεν θα είχαν περιορισμό, άρα και οχι πολλές δυσκολίες.

 

2. Viva Wallet

Viva Wallet

Αγοράσε hosting και domains με Viva Wallet!

Μια ελληνική εταιρία με πρωτοποριακές υπηρεσίες στον online  τραπεζικό τομέα είναι η Viva Payments, η οποία σχετικά πρόσφατα δημιούργησε την λύση του online πορτοφολιού  Viva Wallet!

To Viva Wallet μπορείς να το φορτίσεις με την πιστωτική, την χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα σου με λίγες απλες κινήσεις όπως και με e-banking. Επίσης το πορτοφόλι της Viva μπορείς να φορτίσεις με μετρητά από το σπίτι ή σε ένα από τα 1000 σημεία που υπάρχει viva spot σε όλη την Ελλάδα. Σου δίνει τη δυνατότητα να βάζεις αυτοματοποιημένες πληρωμές για να μην ξεχνάς κάποιον λογαριασμό σου.

Με την χρήση του Viva Wallet μπορείς, τέλος,  να αγοράσεις οποιαδήποτε υπηρεσία της Pointer, σε μηνιαίες άτοκες δόσεις!

Είναι σημαντικό να λαμβάνεις μια υπηρεσία από εμάς που θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς ενώ την αποπληρώνεις άτοκα καθώς και εσύ θα πληρώνεσαι.

Υπόλοιποι τρόποι πληρωμής!

α) Τράπεζες

Μπορείς να πληρώνεις τις υπηρεσίες που έχεις αγοράσει από την Pointer μέσω τραπέζης στις εξής τράπεζες:

Eurobank, Εθνική τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και  Alpha Bank.

β) Πιστωτικές κάρτες

Visa & MasterCard

γ) Paypal

δ) Κάρτα Paysafe

Αναλυτικά όλοι οι τρόποι πληρωμής εδώ.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείς με την Pointer, είναι ασφαλείς καθώς και όλα τα προσωπικά δεδομένα σου! Δές σε αυτό το άρθρο γιατί είσαι ασφαλής με την Pointer.

Share it!