8+1 λόγοι που θα αγαπήσεις το νέο μας site!

Μετά από σκληρή δουλειά και κάποιους μήνες προετοιμασίας, το νέο website της  Pointer από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται online! Το παρατήρησες;

Λίγο η ανάγκη να εξυπηρετούμε όλες τις συσκευές, desktop και mobile, λίγο η ανάγκη εξέλιξης των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, λίγο το google mobile update και λίγο η αυτοοργάνωσή μας, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο για τη δημιουργία της νέα μας πλατφόρμας.

Σίγουρα η αλλαγή, που αντικρίσες, από την προηγούμενη κατάσταση της πλατφόρμας είναι γιγάντια, τα γραφικά έγιναν από την αρχή, η κειμενογραφία έγινε ακόμη πιο επεξηγηματική και το user experience του χρήστη ανέβηκε αρκετά επίπεδα. Τα παραπάνω όμως είναι λίγα από αυτά που θα σε κάνουν να αγαπήσεις το νέο μας website!

Δες γιατί πραγματικά θα λατρέψεις το νέο μας site:

  1. Θα σου κάνει την ζωή πιο εύκολη. Με το νέο user interface βρίσκεις αμέσως αυτό που ζητάς. Όλα αυτά που χρειάζεσαι, έχει σχεδιαστεί, να τα βρίσκεις σε δύο απλά βήματα. Χρειάζεσαι άμεσα κάποιο πακέτο web hosting?

Εύκολα, επιλέγεις από το μενού “Web hosting” και  μετά τον τύπο hosting που επιθυμείς: “Linux hosting” ή “Windows hosting“.

 

2. Το design είναι responsive. Αυτό σημαίνει ότι παίζει σε όλες τις συσκευές. Μπορείς πριν κάνεις λογαριασμό ή αφού αγοράσεις μια υπηρεσία της Pointer, να βλέπεις την πλατφόρμα μας σε όποια συσκευή επιθυμείς. Είσαι στο κρεβάτι και σου έρχεται ειδοποίηση ότι λήγει το domain; Ανοίγεις το κινητό σου, βλέπεις το interface της Pointer για κινητά, και ολοκληρώνεις με ευκολία τη συναλλαγή σου στο κινητό!

Να ένα παράδειγμα:

mobile version του site της Pointer

Μόλις ολοκληρώσεις την ανάγνωση του άρθρου, αξίζει να δείς όλόκληρη την πλατφόρμα με το mobile device σου… Αντίστοιχα και ο επόμενος λόγος:

 

3. Ο τροπος που παραγγελνεις . Είτε κάνεις τη παραγγελία από το κινητό σου είτε από το pc σου, η διαδικασία παραγγελίας έχει βελτιστοποιηθεί σε βαθμό που ο χρήστης δεν χρειάζεται να είναι καθόλου εξειδικευμένος. Ακόμη και ένας απλός χρήστης μπορεί σε λίγα απλά βήματα να ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία παραγγελίας domain name ή κάποιου hosting service.

4. Μπορείς να ξεκινήσεις το Weebly site σου, δωρεάν,  μέσω της Pointer! Η αποκλειστική συνεργασία της Pointer με τον παγκόσμιο leader του diy website builder, της Weebly, δίνει τη δυνατότητα στους έλληνες χρήστες να μπορούν σε ελληνικό περιβάλλον να δημιουργούν δωρεάν (ή με μικρό κόστος) τη δική τους σελίδα. Με τη χρήση της πλατφόρμας του Weebly έχεις πρόσβαση σε χιλιάδες templates (τα περισσότερα είναι responsive), δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού, είναι στα ελληνικά και η Pointer έχει εξασφαλίσει τις χαμηλότερες δυνατές τιμές των πακέτων του Weebly. Αν επισκευθείς την παρουσίαση της πλατφόρμας του sitebuilder Weebly, θα δείς όλες τις λεπτομέρειες!

5.Έχουμε πολλές προσφορές που μπορεις να εκμεταλευτείς. Μεταξύ των πολλών θετικών μας, έχουμε και προσφορές αναλόγως με το τί χρειάζεσαι. Δες όλες τις προσφορές εδώ.

6. Οι δωρεάν υπηρεσίες που παίρνεις με την εγγραφή σου στην Pointer. Πήρες ένα domain name; Μπορείς να πάρεις από εμάς εντελώς δωρεάν και ένα μικρό hosting πακέτο. Επίσης χρειάζεσαι να δοκιμάσεις τη διαφήμιση του google; Σου προσφέρουμε ένα κουπόνι αξίας 75 ευρώ εντελώς δωρεάν! Δές εδώ όλες τις δωρεάν υπηρεσίες.

7. Το καλύτερο dashboard για τη διαχείριση των προϊόντων σου είναι το δικό μας! Είναι πραγματικά το πιο καθαρό και “to the point” διαχειριστικό πάνελ που μπορείς να βρείς στην αγορά! Κάνε εγγραφή και δοκιμασέ το.

8.Τα κουμπιά των τηλεφώνων κάνουν άμεσα κλήση! Είσαι στο site με το κινητό, και θες να μας καλέσεις; Πατάς τον αριθμό πάνω δεξιά ή όπου αλλού τον βρείς και αυτόματα το τηλέφωνό σου μας καλεί! Καλό ε;

call pointer

 

 

 

 

8+1= 9. Η εξυπηρέτησή μας και η αγάπη για αυτό που σας προσφέρουμε. Αυτό το είχαμε και πριν την νέα μας πλατφόρμα!

Share it!