Αλλαγές στις ηλεκτρονικές πληρωμές με Paysafe

Το νομοθετικό πλαίσιο για τις ηλεκτρονικές πληρωμές έχει αλλάξει και οι προπληρωμένες κάρτες Paysafe, εναρμονίζονται με αυτό.

Από τις 16 Μαρτίου  σταδιακά θα υπάρχει μετάβαση στο νέο πορτοφόλι της Paysafe card, το my paysafecard.

Ουσιαστικά όταν κάποιος αγοράζει μια paysafe κάρτα από τα σημεία πώλησης (πχ ένα περίπτερο) πλεον δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το PIN της απ’ευθείας, αλλά θα πρέπει να το προσθέτει στον online πορτοφόλι my paysafecard, όπου και από εκεί θα διαχειρίζεται τις πληρωμές του στο μέλλον.

pins paysafecard

Για τον τελικό χρήστη δεν αλλάζουν πολλά. Εφόσον δημιουργήσει έναν λογαριασμό, θα μπορεί να χρησιμοποιεί όπως και πριν τις κάρτες. Θα αγοράζει από το σημείο πώλησης την κάρτα και θα περνά το PIN  στο πορτοφόλι.

Ενημερωθείτε για περισσότερα πλεονεκτήματα από τη δημιουργία του προσωπικού λογαριασμού στο πορτοφόλι της  my paysafecard, και προβείτε στην εγγραφή σας, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.paysafecard.com/el-gr/lp-products/changes/

Οι τρόποι πληρωμής για την αγορά hosting ή την αγορά domains στην Pointer είναι πολλοί. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ κατάθεσης σε τράπεζα, χρήση πιστωτικής κάρτας, paypal, viva wallet, paysafe καρτες, αγορά και χρήση credits Pointer ακόμη και την χρήση bitcoins. Σε κάθε περίπτωση είστε καλυμμένοι!

Share it!