H Pointer υιοθετεί το σύστημα πληρωμών MyBank

Η διαδικασία έως τώρα είχε ώς εξής:

Εφόσον επέλεγες το πακέτο που ήθελες να αγοράσεις, για παράδειγμα ένα πακέτο hosting και ήθελες να πληρώσεις μέσω της τράπεζάς σου, έκανες κατάθεση σε ταμείο ή μέσω του web banking σου. Ένας άνθρωπος της Pointer, έβλεπε την πληρωμή, την συσχετίζε με την παραγγελία (αν εσυ ή ο άνθρωπος που έστειλες έβαλε την σωστή αιτιολογία κατάθεσης) και ενεργοποιούσε την παραγγελία σου. Έπειτα από αυτή τη διαδικασία, το προϊόν που είχες αγοράσει ήταν διαθέσιμο.

Με την υιοθέτηση του MyBank, ο χρόνος αναμονής της αγοράς και της επιβεβαίωσης της αγοράς μηδενίζονται!

Η υπηρεσία MyBank είναι μια πανευρωπαϊκή λύση online πληρωμών. Είναι μια κοινή πράξη όλων των Ευρωπαϊκών τραπεζών για να ευκολύνουν τις online συναλλαγές και να μειώσουν τα φαινόμενα απάτης.

My bank σημαίνει περισσότερη ασφάλεια. Δεν μπορεί να γίνει λάθος κατα τη διάρκεια της διαδικασίας καθώς και περιορίζεται η απάτη από τρίτα πρόσωπα.

Πώς λειτουργεί;

επιλογή τρόπου πληρωμής MyBank

Όταν έχεις αποφασίσει τί θα αγοράσεις μέσα στο σύστημα της Pointer, προχωράς στο στάδιο της Πληρωμής. Εκεί στην επιλογή “Πληρωμή μέσω τράπεζας” πατάς την επιλογή MyBank.

επιλογή τράπεζας

Στο νέο παράθυρο επιλέγεις εάν επιθυμείς Ελληνική τράπεζα ή κάποια άλλη Ευρωπαϊκή και στη συνέχεια την τράπεζά σου.

στοιχεία εισόδου

Όταν επιλέξεις ποιά τράπεζα σε βολεύει, το σύστημα σε μεταφέρει στο οικείο περιβάλλον της τράπεζάς σου για να τοποθετήσεις το username και το password σου.

ολοκληρωνεις την πληρωμη

Εκεί το σύστημα της τράπεζας έχει ενημερωθεί αυτόματα και γνωρίζει το ποσό που θα πρέπει να πληρώσεις και τον αποδέκτη της πληρωμής. Επιλέγεις από ποιόν λογαρισμό θές να βγεί το ποσό και ολοκληρώνεις την πληρωμή.

Όταν ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, επιστρέφεις στο περιβάλλον της Pointer αυτόματα και συνεχίζεις την εργασία σου. Το σύστημα έχει ενημερωθεί και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Εξίσου γρήγορο με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια!

Εάν έχεις προηγούμενη εμπειρία με πληρωμές online μέσω paypal, θα έχεις ήδη καταλάβει ότι είναι εξίσου γρήγορο και ασφαλές.

Η επιβεβαίωση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή!

Δεν παίζει ρόλο εάν η αγορά σου γίνεται σε ώρες που λειτουργούν οι τράπεζες ή όχι! Το σύστημα επιβεβαιώνει τις πληρωμές όλο το 24ωρο και όλες τις ήμέρες!

Ξεκίνα λοιπόν τις αγορές!

Ξεκίνα με την Pointer

Share it!