WordCamp Greece Online 2021: Φέτος ξανά μαζί!

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι αλλιώς!

Για μία ακόμη χρονιά το WordCamp έρχεται για να για να δώσει ένα άρωμα τεχνολογίας αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες. Αλλά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

Τι είναι το WordCamp Greece Online
Είναι το συνέδριο που διοργανώνει η ελληνική κοινότητα του πιο δημοφιλούς CMS, του WordPress. WordCamps γίνονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, το συγκεκριμένο όμως το διοργανώνει η ελληνική κοινότητα. Συχνά γίνεται σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (μέχρι στιγμής), φέτος όμως θα έχουμε το πρώτο ελληνικό online WordCamp. Η θεματολογία του συνεδρίου όπως καταλαβαίνεις περιστρέφεται γύρω από το WordPress και μπορεί να αφορά όλες τις πτυχές οι οποίες ενδιαφέρουν κάποιον που ασχολείται άμεσα ή έμμεσα με αυτό. Από core development, μέχρι marketing και νομικές συμβουλές.

Τι αλλάζει φέτος
Φέτος το WordCamp αλλάζει, προσαρμόζεται, φοράει το virtual κοστούμι του και μας ετοιμάζει νέες εκπλήξεις. Κάποιες φορές μία αναγκαστική αλλαγή μπορεί να φέρει πολύ ενδιαφέροντα και απρόσμενα αποτελέσματα. Πολλά και ενδιαφέρονται θα βρεις στο πρόγραμμα στο επίσημο site του WordCamp εδώ.

Χορηγοί ξανά φέτος
Δε χρειάστηκε πολλή σκέψη για εμάς και για μία ακόμη χρονιά δίνουμε τη στήριξή μας ως χορηγοί στη μεγάλη WordPress γιορτή.

Γιατί να είσαι εκεί
Δε βρίσκεις εύκολα τόση συμπυκνωμένη γνώση περί του WordPress σε event εύκολα. Πόσο μάλλον ότι μιλάμε για κάτι Ελληνικό. Έχεις τη ευκαιρία να πεις και να ακούσεις πολλά και ενδιαφέροντα πάνω στο αντικείμενο σου.

Οπότε μη χάνεις χρόνο κλείσε το εισιτήριο σου εδώ και πάρε μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Μπορείς να συμμετέχεις με το δωρεάν εισιτήριο ή ακόμα και να γίνεις Microsponsor και δίνοντας η πολύτιμη βοήθεια σου στην ελληνική κοινότητα του WordPress για να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά!

Σε περιμένουμε! 😉

Share it!