Το WordCamp έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας!

Φέτος το WordCamp έρχεται στη Θεσσαλονίκη και επιλέξαμε να δώσουμε το παρόν και να το στηρίξουμε! Και ως Gold Sponsors μάλιστα!

Ίσως θα αναρωτιέσαι τι είναι το WordCamp. Είναι το συνέδριο που διοργανώνει η ελληνική κοινότητα του πιο δημοφιλούς CMS, του WordPress. Τα θέματα του συνεδρίου καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα τεχνολογικής θεματολογίας και μπορούν να ικανοποιήσουν από αρχάριους χρήστες του internet μέχρι και επαγγελματίες με πολύ προχωρημένες γνώσεις. Startups, E-Commerce, Βlogging και πολλά άλλα θέματα θα αναλυθουν από επαγγελματίες του χώρου και όχι μόνο.

Εμεις αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στο συνέδριο και να γίνουμε χρυσοί χορηγοί! Έτσι θα στηρίξουμε την κοινότητα του WordPress που προσφέρει τόσα πράγματα στον χώρο της τεχνολογίας και του web. Το πιο σημαντικό για εμας είναι ότι θα έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο! Θα ακούσουμε τις παρατηρήσεις, τις ιδέες του αλλά και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες. Θα ακούσουμε καλά σχόλια. Ίσως ακούσουμε και μερικά όχι και τόσο καλά. Θα είμαστε όμως εκεί με τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά!

Θα σε περιμένουμε στο τραπέζι μας για να ανταλλάξουμε απόψεις. Εκεί εκτός από αναμνηστικά δώρα θα βρεις και το αποκλειστικό χριστουγεννιάτικο δωράκι….έκπληξη! 😉

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event καθώς και το πώς θα προμηθευτείς εισητήρια θα βρείς στην επίσημη σελίδα του εδώ.

Σε περιμένουμε!

Share it!