Το Mindmeld καταλαβαίνει τις επιθυμίες σας και εμφανίζει τα ανάλογα αποτελέσματα

Συνομιλείς για παράδειγμα με κάποιον και αναφέρεσαι σε κάποιο εστιατόριο. Το Mindmeld θα εμφανίσει στο iPad έναν χάρτη, κριτικές και το μενού του εστιατορίου στο οποίο αναφέρεσαι. Εάν μιλήσεις για διακοπές, το iPad μπορεί να εμφανίσει βίντεο της αναφερόμενης περιοχής!Την εφαρμογή αυτή, παρουσίασε πριν λίγες εβδομάδες η εταιρεία Expect Labs και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για download μέσα σε αυτό το μήνα.

Το «MindMeld», καταλαβαίνει τις ανθρώπινες συζητήσεις και με βάσει αυτές πραγματοποιεί σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο προκειμένου να εμφανίσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που «άκουσε», άμεσα.

«Είναι η πρώτη φωνητική και οπτική εφαρμογή για το iPad που μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι λέτε και να βρίσκει τις κατάλληλες πληροφορίες», σχολιάζει ο Τίμοθι Τάιτλ, ένας από τους συνιδρυτές της Expect Labs. «Μπορεί να μοιάζει με επιστημονική φαντασία, αλλά λειτουργεί πολύ καλά».

Μάλιστα, το όνομα της εφαρμογής προέρχεται από την τηλεπαθητική τεχνική που χρησιμοποιείται από το Σποκ στο «Σταρ Τρεκ».

Share it!