Το trailer της βιογραφίας “Lincoln” σε σκηνοθεσία Steven Spielberg μέσα από Google+ Hangout!

 

Το πρώτο trailer της κινηματογραφικής ταινίας Lincoln του Spielberg, θα παρουσιαστεί από το Google + Hangout. 

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το trailer κινηματογραφικής ταινίας θα κάνει ντεμπούτο μέσω του Google+, ενώ ταυτόχρονα με τη μετάδοση του θα υπάρχει live chat με τους Steven Spielberg και Joseph Gordon-Levitt.

Έτσι, οι θαυμαστές της ταινίας και οι φίλοι του κινηματογράφου γενικότερα θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν άμεσα με τους δημιουργούς!

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το Google+ Hangout στην ιστοσελίδα lincolnmoviehangout.com, αλλά αυτοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στη συζήτηση με τους δύο καλεσμένους, θα πρέπει να αποστείλλουν ένα YouTube video με hashtag #LincolnHangout όπου θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους και τον λόγο που ενδιαφέρονται για την ταινία.

Το Lincoln θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου 2012 με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αβρααμ Λίνκολν να παίζει ο βραβευμένος με Όσκαρ Daniel Day-Lewis, ενώ αναμένεται ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Καταλαβαίνει κανείς πόση ώθηση μπορεί να δώσει στο Google+ μια τέτοια δημοσιότητα…

Share it!