Ήρθε η ώρα για blogging, γάμους και γιατρό…

Συνεχώς βλέπουμε όλο και περισσότερες νέες καταλήξεις να είναι διαθέσιμες για να αγοράσεις το νέο σου domain name.

Πρόσφατα είχαμε παρουσιάσει αρκετές από αυτές τις νέες καταλήξεις.

Σήμερα θα εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας σε 3 συγκεκριμένες.

doctors domains

.doctor (79€/έτος)

Δεν είναι για εσένα που χρειάζεσαι γιατρό, είναι για τον γιατρό! Αν λοιπόν είσαι γιατρός ή έχεις μια υπηρεσία σχετική με ιατρικό επάγγελμα, σίγουρα θα βρείς ενδιαφέρουσα την αγορά ενός domain με κατάληξη .doctor.

Εάν είσαι γιατρός και θές να παντρευτείς…

wedding domain name

.wedding (32.9€/έτος)

Παντρέυεσαι; Ίσως είναι ευκαιρία να φτιάξεις το προσκλητήριο του γάμου σου online! Μια πρωτότυπη ιδέα. Φτιάχνεις ένα απλό δωρεάν website με τον site builder της Pointer και στέλνεις το link σε φίλους που θές να προσκαλέσεις!

Όταν τελειώσει το μυστήριο, το  site από “προσκλητήριο” θα γίνει το site που θα μπορέσουν όλοι να δουν τις φωτογραφίες από τον γάμο και το “γλέντι”. Δε θα χρειαστεί να στέλνεις εκτυπωμένα άλμπουμ. Και θα είναι εκεί για πάντα ζωντανό να σου θυμίζει το ευχάριστο γεγονός.

Αν και η κατάληξη .wedding αφορά πολύ περισσότερο τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την διοργάνωση γάμων και τις παρεμφερείς υπηρεσίες, θα ήταν ωραία ιδέα το online προσκλητήριο και άλμπουμ γάμου.

Εάν πάλι εισαι γιατρός (και αν δεν εισαι) και χρειάζεσαι περισσότερους πελάτες… ξεκίνα να blogg-άρεις.

Blogging domains

.blog (28.9€/έτος)

Έχουμε αναλύσει στο παρελθόν πόσο σημαντικό είναι το corporate blogging για να μεγαλώσεις το πελατολόγιό σου. Με την κατάληξη .blog, έχεις την ευκαιρία να απομονώσεις το blog της επιχείρησής σου σε ένα ολοκαίνουριο domain name. Θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους δυνητικούς και τους υπάρχοντες πελάτες σου και παράλληλα να δημιουργείς εξωτερικούς συνδέσμους προς το κανονικό site, το οποίο βοηθά στο SEO του κανονικού σου website.

Για κάθε νέα κατάληξη που είναι διαθέσιμη αξίζει να ελέγχεις εάν το domain που σε ενδιαφέρει είναι πιασμένο. Ακόμη και άν έχεις ήδη κάποιο domain name για την επιχείρησή σου, μπορείς να βρείς ενα περισσότερο περιγραφική κατάληξη για το επάγγελμά σου.

Μην ξεχνάς ότι στην Pointer θα βρείς τις καλύτερες δυνατές τιμές για αγορά domain. Δες αναλυτικά τον κατάλογο τιμών των domains όλων των καταλήξεων εδώ και ξεκίνα το δικό σου website άμεσα!

 

 

Share it!