Το unlimited hosting είναι πραγματικά unlimited;

Τι σημαίνει απεριόριστο ή unlimited hosting;

Πολλές εταιρίες hosting προσφέρουν απεριόριστο χώρο, απεριόριστο traffic, απεριόριστα site, απεριόριστες βάσεις δεδομένων με 11 εώς 15 ευρώ τον μήνα. Παρεπιπτόντως στην Pointer το unlimited hosting κοστίζει 9,9 ευρώ το μήνα. Εάν προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε την έννοια της λέξης unlimited, αυτή σημαίνει ‘απεριόριστο’. Ναι, σου δίνουμε απεριόριστο χώρο, απεριόριστο traffic, απεριόριστες βάσεις και την δυνατότητα για να έχεις στο ίδιο account στο Plesk η το Cpanel απεριόριστο αριθμό site.

Οι πόροι στο unlimited hosting είναι unlimited;

Τα site γενικά τα χωρίζουμε σε ‘κανονικά’ και ‘φορτωμένα’. Ένα κανονικό site μπορεί να φτάσει στο σημείο να καταλαμβάνει μέχρι 20Gb χώρο δίσκου, να έχει κάποιες βάσεις δεδομένων και να δημιουργέι και 100Gb traffic το μήνα. Φαντάσου ότι τα περισσότερα site καταλαμβάνουν μεχρι 500Mb χώρο στον δίσκο και το Traffic τους δεν ξεπερνάει τα 2Gb τον μήνα. Δεν γίνεται να έχεις στην διάθεσή σου άπειρους πόρους από τον server. Εάν έχεις να φιλοξενήσεις πολλά κανονικά site τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε πακέτο με απεριόριστους πόρους.

Έχω ένα site που δημιουργεί πολλά ερωτήματα στην βάση δεδομένων. Θα λειτουργήσει σωστά σε Unlimited shared hosting;

Στους shared server μας χρησιμοποιούμε την τεχνολογία Cloudlinux. Το Cloudlinux μοιράζει τους πόρους του server στις ιστοσελίδες. Εάν κάποια σελίδα είναι ‘κακογραμμένη’ ή για κάποιο λόγο ‘ζητάει’ πολλούς πόρους, τότε το συγκεκριμένο site θα αρχίσει να επιβραδύνεται και κάποια στιγμή θα πέσει χωρίς να επηρεάσει την λειτουργία των υπόλοιπων ιστοσελίδων που φιλοξενούνται στον ίδιο server. Πριν αγοράσεις ένα πακέτο φιλοξενίας το καλύτερο θα ήταν να διαβάσεις του Όρους χρήσης

Έχω ένα site στο οποίο έχω συλλογή φωτογραφιών και ταινιών. Ο χώρος που καταλαμβάνουν είναι 500Gb. Μπορώ να φιλοξενηθώ σε ένα unlimited hosting;

Ο τίτλος της παραγράφου είναι αντιγραφή από αίτημα που στάλθηκε στο εμπορικό μας τμήμα.
Η απάντηση είναι η ‘Όχι’. Το site που περιγράφεται στον τίτλο δεν είναι ‘κανονικό αλλα φορτωμένο.
Θα φιλοξενηθείς σε έναν κοινόχρηστο server που σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθείς κάποιους κανόνες ‘συμβίωσης’ Σύμφωνα με τους όρους χρήσης απαγορεύται η αποθήκευση και η διανομή μεγάλων αρχείων. Σε αυτή την περίπτωση η σωστή λύση είναι να χρησιμοποιηθει CDN (Content Delivery Network)
Γιατί να επιλέξω την Pointer για unlimited hosting;

Δεν υπάρχει εταιρία που να προσφέρει unlimited hosting χωρίς όρους ορθούς χρήσης. Πιστεύουμε ότι έχουμε αρκετά ελαστικούς όρους χρήσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό εταιριών που προσφέρουν ‘Ελληνικό hosting‘ και οι πελάτες μας λαμβάνουν μια ποιοτική υπηρεσία.
Καταφέραμε να δίνουμε σε πολύ χαμηλή τιμή το Unlimited hosting. Με μια απλή έρευνα αγοράς θα καταλάβεις ότι οι τιμές των shared πακέτων μας είναι πολύ χαμηλές.
Τέλος δημιουργήσαμε πακέτα φιλοξενίας στα οποία ο περιορισμός ‘αγγίζει’ μόνο τον αριθμό των site. Τα περισσότερα πακέτα μας είναι unlimited

Θέλω να αγοράσω το unlimited πακέτο hosting τώρα

Share it!