Καλοκαιρινές διακοπές 2016: Μια ευκαιρία για νέες ιδέες!

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που “επίσημα” οι περισσότεροι Έλληνες κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές! Κοντεύουμε στα μέσα του Αυγούστου και οι πόλεις μοιάζουν ερημομένες ενώ οι παραλίες στα περισσότερα νησιά μπλοκαρισμένες…

Άν είσαι από τους τυχερούς που έχουν οργανώσει και έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έχεις την καλύτερη ευκαιρία για να καθαρίσεις το μυαλό σου από τον δύσκολο χειμώνα που πέρασε. Εκτός της σωματικής ξεκούρασης, οι διακοπές προσφέρουν και πνευματική χαλάρωση, δίνοντας νέα ερεθίσματα στον εγκέφαλό σου!

Είναι μια καλή ευκαιρία να

  1. Γεμίσεις τις “πνευματικές σου μπαταρίες”
  2. Εκτιμήσεις τη δεδομένη επαγγελματική σου κατάσταση και ενδεχομένως να αναθεωρήσεις για πολλά!
  3. Τα νέα ερεθίσματα να σε βάλουν σε νέες επιχειρηματικές σκέψεις
  4. Οι γνωριμίες που ενδεχομένως προκύψουν να σε οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες
  5. Η χαλαρότητα της σκέψης σου, να σε βοηθήσει να λύσεις “άλυτα” προβλήματα του χειμώνα
  6. Να αναθεωρήσεις όλους τους στόχους σου

Σίγουρα δεν περιμένεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές να σου αλλάξουν τη ζωή, αλλά  όλο και κάτι νέο και περισσότερο αισιόδοξο μπορεί να προκύψει! Αυτό μπορεί να είναι ένα νέο project, μια νέα ιδέα φίλου που είναι στα σκαριά και μπορεί να την προχωρήσετε μαζί, η επανασχεδίαση του λογοτύπου της επιχείρησής σου, η απόφαση να επεκταθείς σε μια νέα αγορά και ίσως άλλα πολλά που γνωρίζεις πολύ καλύτερα από εμάς.

Όποια και άν είναι η νέα σου ιδέα! η Pointer θα είναι εδώ για να την υποστηρίξει: Η νέα σου ιδέα μπορεί να χρειάζεται ένα χώρο φιλοξενίας, ένα καινούργιο όνομα, προτάσεις για marketing και άλλα πολλά από την καλύτερη εταιρία hosting και πάντοτε με ασφάλεια!

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές και καλή δημιουργική επιστροφή!

Photo Credits:
“https://www.flickr.com/photos/dimitra_daby/10204823755/”
“https://www.flickr.com/photos/stephenwalford/7709054566/”

 

Share it!